1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2020 19:36

Τουρνουά ΣΑΚΑ-2: Μαργαρίτης και Αγγελάκη βράβευσαν Μίλωνα και Πανερυθραϊκό

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στους αγώνες των κατηγοριών αγοριών Κ18 (πρώην Παίδων) και κοριτσιών Κ16 (πρώην Παγκορασίδων) στη 2η ημέρα του 2ου ΣΑΚΑ Volley Cup 2020 που ολοκληρώθηκε στο «Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο» στο Ψυχικό.

 

Παρουσία πολλών θεατών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και με την παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.κ. Παναγιώτη Λακασά και Χρήστου Ντόζη, διεξήχθησαν συνολικά 16 αγώνες στις κατηγορίες των Αγοριών Κ18 (πρώην Παίδων) και των Κοριτσιών Κ16 (πρώην Παγκορασίδων).

Στα κορίτσια, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας των Αμαζόνων στον μικρό τελικό, ενώ στον τελικό, ο Μίλωνας «κατέβαλε» στο tie-break την αντίσταση του γηπεδούχου ΣΑΚΑ και τερμάτισε 1ος.

Στα Αγόρια, ο ΣΑΚΑ τερμάτισε 3ος, κερδίζοντας στον μικρό τελικό τον Μίλωνα στο tie-break, ενώ ο Πανερυθραϊκός κατέλαβε την 1η θέση υπερισχύοντας στον τελικό της Γ.Ε. Ηρακλείου.

Τις απονομές στους αθλητές/ριες έκαναν από πλευράς ομοσπονδίας, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Άγγελος Κυριακίδης και από πλευράς ΣΑΚΑ, ο Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Αθλητικών, κ. Γιώργος Σακελλαριάδης.

Δύο μεγάλες δόξες του ελληνικού βόλεϊ παρακολούθησαν του αγώνες και απένειμαν με τη σειρά τους και εκείνοι μετάλλια και διπλώματα στις νικήτριες ομάδες. Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη Γάνδη (1987), Θανάσης Μαργαρίτης, καθώς και η πολυνίκης παλαίμαχη αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας και Γενική Αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σοφία Αγγελάκη.

Τουρνουά ΣΑΚΑ: Νικητές Ποσειδώνας και Γ.Ε.Ηρακλείου σε Κ17 αγοριών και Κ18 κοριτσιών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ