Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2020 18:59

Ο Αργύρης Ψάρρας νέος προπονητής στον ΑΣ Κέρκης

Ο Αργύρης Ψάρρας είναι ο αντικαταστάτης του πολύπειρου Χρήστου Ντόζη στον πάγκο του ΑΟ Κέρκης Σάμου, που αγωνίζεται στον Ά ομιλο της Α2 ανδρών.

Η διοίκηση της ομάδας της Σάμου στην ανακοίνωση της αναφέρει για μια φιλική λύση της συνεργασίας με τον κ.Ντόζη ενώ από την άλλη ο νέος τεχνικός, θα προσπαθήσει να βοηθήσει το νησιωτικό σύλλογο που βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να μπορέσει να πλασαριστεί στην τετράδα.

Η ανακοίνωση του Κέρκη για την αλλαγή προπονητή αναφέρει:

«Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Χρηστο Ντοζη . Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς το ότι ήταν μαζί μας από πέρυσι το καλοκαίρι και εκτός από την μεγάλη πρόσφορα του μέσα στο γήπεδο μέχρι τώρα , η ομάδα μας βγήκε διπλά κερδισμένη αφού απέκτησε έναν φίλο ο οποίος μπορεί να την βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα στο μέλλον .

Τον ευχαριστούμε για όλα και οι πόρτες της ομάδας μας είναι πάντα ανοικτές για αυτόν .Νέος προπονητής μας θα είναι ο Αργυρής Ψάρρας, με πολυετή θητεία στον πάγκο του Πανιωνίου στην Α2 ως πρώτος προπονητής αλλά και σαν βοηθός προπονητή στην volley league με της ομάδες του ΠΑΟΚ και του Εθνικού Πειραιώς. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο να βοηθήσει την ομάδας μας να πετύχει τους στόχους της.»