Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2019 18:20

Ανέστης Δημητριάδης: «Μετά από τρία χρόνια κάνω πάλι το χόμπι μου στην Κερατέα» (vid)

Η πληροφορία πως ο Ανέστης Δημητριάδης επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τρία χρόνια απραξίας προκάλεσε εντύπωση το καλοκαίρι όπως και το γεγονός πως επέλεξε να αγωνιστεί στον Γ.Σ.Κερατέας που αγωνίζεται στην Β΄εθνική ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και δίνει μάχη για την άνοδο στην Α2.

Νομικός στο έπαγγελμα έχει μία μέρα γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά οι προπονήσεις και οι αγώνες στον Γ.Σ.Κερατέας είναι το αντίδοτο στην πίεση. Μετά τη νίκη του Γ.Σ.Κερατέας επί της Αγίας Παρασκευής με 3-1 σετ ο Δημητριάδης μίλησε στην webcamera του volleynews.gr:

«Είχα να αγωνιστώ σε ομάδα βόλεϊ τα τελευταία τρία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έγινε μία καλή πρόταση από την Κερατέα, ο σύλλογος κάνει καλή προσπάθεια, οι αθλητές είναι έμπειροι, σωστοί και καλά παιδιά και αποφάσισα να παίξω μαζί τους. Θυσιάζω αρκετές ώρες την εβδομάδα για να βοηθήσω και η αλήθεια είναι ότι το χαίρομαι πάρα πολύ».

Για την κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ: «Η κατηγορία έχει καλούς αγώνες με ένταση και ποιότητα. Η ομάδα είναι καλή, ο στόχος της τετράδας είναι σε καλό δρόμο, αλλά είναι δύσκολο όταν την άνοδο παίρνει ένας. Είναι τρία παιχνίδια στο τέλος που είναι ματς ζωής ή θανάτου. Το πως θα πας στο πρωτάθλημα είναι το ένα κομμάτι, το άλλο είναι πως θα αντεπεξέλθεις στα κρίσιμα παιχνίδια ¨Εχουμε το σθένος και την ποιότητα για να τα καταφέρουμε».

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Η επιβίωσή μου εξασφαλίζεται από άλλου, το βόλεϊ είναι χόμπι. Προσπαθώ να παίζω και μπιτς βόλεϊ που είναι η αγάπη και όσο μπορώ θα συνεχίζω. Έχουμε και σνόου βόλεϊ, δεν έχω παίξει ποτέ και ίσως είναι ευκαιρία φέτος».

Media