Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2019 04:43

Χρήστος Κατσιγιάννης: «Η Αγία Παρασκευή κάνει μεγάλη προσπάθεια στο βόλεϊ» (vid)

Η Α.Ε.Αγία Παρασκευή οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ παρά την ήττα στην Κερατέα στο ντέρμπι κορυφής. Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Κατσιγιάννης μίλησε στο volleynews.gr για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος στο ανδρικό βόλεϊ:

«Η προσπάθεια στην Αγία Παρασκευή ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 με τη συνεργασία του Δ.Σ.του συλλόγου. Είμαστε τυχεροί γιατί υπήρχε μεγάλη κατανόηση από όλους. Η όλη ιστορία ξεκίνησε βέβαια πέρυσι που τερματίσαμε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα και πήγαμε στα πλέι οφ. Ορμώμενοι από αυτό, δημιουργήσαμε μία ομάδα με νέους, ταλαντούχους αλλά και έμπειρους παίκτες με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα».

Για το στόχο της εφετινής σεζόν: «Η Αγία Παρασκευή κάνει μεγάλη προσπάθεια στο βόλεϊ. Δε σας κρύβω ότι θέλω να είμαστε στη τετράδα και να παίξουμε πάλι πλέι οφ».

Για τη συνέχεια: «Μπροστά μας έχουμε ρεπό λόγω της αποχώρησης της Πολιτείας και είναι ευκαιρία να ανασυνταχθούμε, να δούμε τι κάναμε λάθος και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το παιχνίδι με το Ζωγράφου εκτός έδρας».

Για την παρουσία πολλών καλών αθλητών που αγωνίζονται στη Β' Εθνική: «Ενδεχομένως επειδή οι υποχρεώσεις να είναι λιγότερες. Προσωπικά ανεβάζει το επίπεδο, έχουμε πολύ καλό πρωτάθλημα και 6-7 ομάδες έχουν ενισχυθεί. Το κύριο μέλημα των αθλητών είναι οι λιγότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις, συν το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι καθημερινές. Οι περισσότεροι θέλουν κενά τα σαββατοκύριακά τους για να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους».

Για τις ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε περίπου 30 αγόρια. Το προσπαθούμε και ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη».

Ανατροπή με σερβίς «φωτιά» για τον Γ.Σ.Κερατέας πήρε το ντέρμπι με Αγία Παρασκευή

Media

Σχετικά άρθρα