Εκτυπώστε τη σελίδα
29-11-2019 22:40

Χρήστος Ζιντζόβας: «Πρώτα η τετράδα μετά η άνοδος για την Κερατέα»

Η νίκη του Γ.Σ. Κερατέας επί της Αγίας Παρασκευής στο ντέρμπι της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Κερατέας και ικανοποίησε τους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στο γυμναστήριο Ι.Μέγγουλης. Ο προπονητής του Γ.Σ.Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας είπε στο volleynews.gr:

«Η ομάδα μας όποτε παίζει πλήρης δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Με το σερβίς μας καταφέραμε να πάρουμε την διαφορά για τη νίκη και τέλος καλό όλα καλά. Αυτή τη στιγμή εμείς, μαζί με την Αγία Παρασκευή, τον Φοίβο Μελισσίων, τον Πανελλήνιο και τον Παπάγου είμαστε οι ομάδες που διεκδικούμε την τετράδα. Η κατηγορία έχει δυναμώσει πολύ με έμπειρους παίκτες και όταν οι ομάδες δεν έχουν απουσίες, γίνονται συναρπαστικά παιχνίδια».

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: «Θέλουμε να μπούμε τετράδα και από εκεί και πέρα είμαστε έτοιμοι για το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι με την άνοδο».

Για τον κόσμο: «Έχουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδια 250-300 άτομα στις κερκίδες. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας. Σε αυτό έχουν συμβάλλει στα μέγιστα ο Γ.Σ. Κερατέας και ο πρόεδρος Θανάσης Ρέρρας και ο αντιπρόεδρος κ. Μωραΐτης. Γίνονται κοινοποιήσεις, κάνουμε λαχειοφόρο αγορά και ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστέκονται».