1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2019 13:36

Παρελθόν από τους άνδρες του Πανιωνίου η Κατερίνα Οικονόμου

Δύσκολες στιγμές περνούν τα τμήματα του Πανιωνίου, καθώς λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Γιάννη Μακρόπουλου από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας, ήρθε σήμερα η αποχώρηση της Κατερίνας Οικονόμου από την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος.

Ο λόγος είναι καθαρά λόγω της έλλειψης γηπέδου που δυσκολεύει την καθημερινή λειτουργία του τμήματος, με προπονήσεις σε μακρινά γήπεδα και σε ακατάλληλες συνθήκες. Μαζί με την Κατερίνα Οικονόμου αποχώρησε και ο έφορος του ανδρικού τμήματος Νικήτας Χιωτίνης.

 Μαλιστα η κ. Οικονόμου έκανε και την παρακάτω δήλωση στην οποία αναλύει ξεκάθαρα στους λόγους που την ώθησαν στην παραίτηση:

"Το πρόβλημα του γηπεδου όσον αφορά τις προπονήσεις και τους εντός έδρας αγωνες της ομαδας δεν μου επιτρεπει υπό αυτές τις συνθηκες να συνεχίσω να εργάζομαι όπως επιθυμώ. Θα ηθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που μου εμπιστεύθηκε την ομάδα οπως επισης και ολους τους αθλητες με τους οποίους συνεργάστηκα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ