Εκτυπώστε τη σελίδα
14-10-2019 13:01

Στην Ολυμπιάδα Πατρών θα συνεχίσει ο Στάθης Ντονάς

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας συμφώνησε με τον πολύπειρο πρώην διεθνή Στάθη Ντονά, ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο για να τον ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο 38 χρονος (2μ00) διαγώνιος Ντονάς που εχει αγωνιστεί σε Ποσειδώνα Καλαμάτας, Μεσσηνιακό, Παγκράτι, Καλαμάτα ’80, Παναθηναϊκό,ΑΕΚ, Παναχαϊκή,Ολυμπιάδα, έχει ξεκινήσει προπονήσεις αλλά επειδή έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, δεν θα συμμετάσχει στα πρώτα 2-3 παιχνίδια αλλα στη συνέχεια θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή, Άκη Δαρείου.  

Στο μεταξύ, η πατρινή ομάδα έδωσε τον τελευταίο της φιλικό αγώνα προχθές στην Αθήνα, όπου ηττήθηκε με 3-0 (25-15, 25-22, 25-14) σετ από τον δυνατό Μίλωνα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα 4ο σετ που πάλι επικράτησε το αθηναϊκό συγκρότημα με 25-23

.Από το συγκεκριμένο φιλικό απουσίαζαν ο Ηλίας Πατρινός που ήταν άρρωστος και ο Θεοδωράκης ο οποίος παρουσιάστηκε στο στρατό και θα λείψει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Άκης Δαρείος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους και έκανε δοκιμές.

 Πηγη: gnomip.gr