Εκτυπώστε τη σελίδα
09-10-2019 15:26

Φιλικό με την Βουλγαρική Κίρτζαλι για τον Άθλο Ορεστιάδας

Συνέχεια φιλικών αγώνων για την ομάδα βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας ενόψει της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα (19/10) της Α2 ανδρών, κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας.
Συγκεκριμένα ο Άθλος υποδέχεται την Παρασκευή 11/10 στις 18:30 την ομάδα Κίρτζαλι που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία της Βουλγαρίας την οποία και είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της, στην ομώνυμη πόλη και είχε χάσει με 3-0.

Σχετικά άρθρα

  • Φιλική επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-0 και σετ...82 πόντων!
    Mε 4-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός σε φιλικό αγώνα που έπαιξε κόντρα στον Φοίνικα Σύρου στο Ρέντη την Παρασκευή (10/1) το απόγευμα, με το τρίτο σετ να καταγράφει 82 πόντους αφου ολοκληρώθηκε με 42-40. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και παλι το Σάββατο (11/1), στις 17:00 στο 'Μελίνα Μερκούρη"..
  • Φιλικό τεστ με τον ΑΟ Θήρας ο Ολυμπιακός
    Τον Α.Ο. Θήρας σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο (11/1) στις 12:00 στο Ρέντη, θα αντιμετωπίσει ο αήττητος Ολυμπιακός.
  • Στο 2-2 έμειναν Αιγάλεω και Πανιώνιος
    Ισόπαλη με 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται σετ και εντυπώσεις.
  • Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις ΖΑΟΝ και Αμαζόνες
    Ισόπαλη με 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΖΑΟΝ και τις Αμαζόνες στο Ζηρίνειο. Πρόκειται για δύο ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο, και αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.
  • Η Δυναμό Βουκουρεστίου τη νίκη, ο Μίλωνας τις εντυπώσεις
    Αν και έχασε με 4-0 σετ, σε διεθνές εντός έδρας φιλικό με τη Δυναμό Βουκουρεστίου, η ομάδα του Μίλωνα έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο κόντρα στους Ρουμάνους και σίγουρα το πρόσημο ήταν θετικό για τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλο.