1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2019 12:39

Αποχώρησε η Ροδίων Άθλησις από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών

Την επίσημη αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, γνωστοποίησε και επίσημα στην ΕΟΠΕ το Ροδίων Άθλησις, το οποιο σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ υποβιβάζεται στην Β΄εθνική ανδρών.

Από τα τέλη Μαΐου η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου με ανακοίνωση της ειχε προαναγγείλει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα. με βασική αιτία την σταδιακή μείωση του ντόπιου στοιχείου στο ρόστερ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ροδίων είχε διεκδικήσει τον Απρίλιο την άνοδο στην Volleyleague ανδρών μέσω αγώνων μπαραζ στην Α2, με αντιπάλους την Κέρκη, την Δραπετσώνα και τον ΟΦΗ, στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας αλλα δεν τα κατάφερε αφού το μοναδικό εισιτήριο, πήρε η ομάδα της Κρήτης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το θέμα:

«Με επιστολή της στην Ε.Ο.ΠΕ. η Ροδίων Άθλησις γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος ε΄ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται απ΄ τους υπόλοιπος αγώνες του Πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β΄ Εθνική/ Εθνικό  Περιφερειακό, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.»   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ