Εκτυπώστε τη σελίδα
03-10-2019 14:15

Το 3ο τουρνουά μνήμης «Γιάννης Μπουσούνης» διοργανώνει η Καλαμάτα 80

Το 3ο τουρνουά μνήμης «Γιάννης Μπουσούνης» διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 5και 6/10, η Καλαμάτα 80 με την συμμετοχή του Αιγιαλέων, Πανερυθραϊκού και του ΣΠΑ Καρδίτας. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της Παραλίας και θα είναι μια καλή πρόβα προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα της Α2.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 5/10

17.00 : Αιγιαλέων - Πανερυθραϊκός

19.30 : ΑΟ Καλαμάτα 1980 - ΣΠΑ Καρδίτσας

Κυριακή 6/10

15.30 : Μικρός Τελικός

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει απονομή χάλκινου μεταλλίου

18:00 : Μεγάλος Τελικός

Στο τελος θα γίνουν απονομές κυπέλλου, χρυσού και ασημένιου μεταλλίου, καθώς και βραβείο MVP του τουρνουά

Παράλληλα με τους αγώνες, οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερωθούν από το περίπτερο του συνεργαζόμενου «Σύλλογου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας». Ο «Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας», είναι ένας φορέας που δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα, από το 2007, προσπαθώντας να ενημερώσει για το τι είναι ο Αυτισμός και να αναδείξει θέματα που αφορούν τα άτομα με αυτισμό προσπαθώντας να τα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Για το λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει το «Κέντρο Ημέρας για Παιδιά και Εφήβους με Αυτισμό» (Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α.) στην Καλαμάτα, στο οποίο δέχονται δωρεάν θεραπευτική παρέμβαση, πάνω από τριάντα παιδιά και έφηβοι από τη Μεσσηνία, που είναι στο φάσμα του Αυτισμού.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα