1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2019 15:36

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πήγασο Πολίχνης

Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοίνωσε ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 ανδρών, την επιστροφή του λίμπερο Δημήτρη Γκιουγκη την μεταγραφή του πασαδόρου Αλεξάνδρου Γραμμενουδη. και την μεταγραφή του πασαδόρου Γιώργου Χρηστακου!

Η ανακοίνωση για Γκιούγκη

«Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοινώνει την επιστροφή του λίμπερο Δημήτρη Γκιούγκη στην ομάδα μετά το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο Δημήτρης ανήκει και στο προπονητικό team των αναπτυξιακων τμημάτων του συλλόγου!

Καλωσόρισες Δημήτρη και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής.»

Η ανακοίνωση για Γραμμενούδη

«Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοινώνει την μεταγραφή του πασαδόρου Αλεξάνδρου Γραμμενουδη. Ο Α.Γραμμενουδης αγωνίστηκε την περσινή χρονια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Καλωσοριζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Πηγασου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχιες!»

Η ανακοίνωση για Χρηστάκο

«Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοινώνει την Επιστροφή του πασαδόρου Γιώργου Χρηστακου στην ομάδα με την οποία κέρδισε δυο πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων

Ο Γ. Χρηστακος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην ΑΕ Κομοτηνής.Σε καλωσορίζουμε Γιώργο στην οικογένεια του Πηγασου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!»

Φωτο greekvolley.gr

Σχετικά άρθρα

  • Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα απο τον Απόλλωνα Καλαμάτας
    Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τον φιλόδοξο Απόλλωνα Καλαμάτας. Η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ενόψει της νέας σεζόν , ένα ρόστερ πρωταθλητισμού, ανακοίνωσε την λίμπερο Σωτηρία Γάκη, την διαγώνια Κατερίνα Ντουσάκη και την κεντρική Ειρήνη Σακελλαρίου.
  • Μεταγραφικό μπαράζ απο τους Ίωνες
    Ολοκλήρωσαν το μεταγραφικό τους μπαράζ οι Ίωνες. Συγκεκριμένα η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑ ανακοίνωσε εκτός από την πασαδόρο Σιμιτζή και την λίμπερο Νυδριώτη πριν λίγες μέρες, την απόκτηση επίσης έξι παικτριών.
  • Μεταγραφική... καταιγίδα από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης
    Τα νέα της μεταγραφικά χτυπήματα ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ