1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2019 11:35

Αντώνης Παπαδόπουλος: «Αισιόδοξοι στο Μίλωνα για μια εξαιρετική σεζόν»

Με αρκετή διάθεση συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Μίλωνα για το πρωτάθλημα της Α2 και στόχο την άνοδο στην Volleyleague.

Ο προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, Γιάννης Στυλιανού  και Γιώργος Σκόλιας (γυμναστής), στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας έριξαν το βάρος στην φυσική κατάσταση, προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για το τελικό της μοντάρισμα και τα φιλικά.

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα προετοιμασία του Μίλωνα, ο Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Οι προπονήσεις της ομάδας ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Οι αθλητές μας δουλεύουν με μεγάλη όρεξη, Οι συνθήκες εργασίες είναι ιδανικές, η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ο,τι χρειαστεί και έτσι οι αθλητές μας μπορούν να είναι αφοσιωμένοι στην προπόνηση. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι αν είμαστε υγιείς, θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ