Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2019 15:43

Για έβδομη χρονιά ο Ηρακλής Πάντσιος στη ΧΑΝΘ

Για εβδόμη χρονιά θα φοράει την φανέλα της ΧΑΝΘ, ο Ηρακλής Πάντσιος. Για τον 32 χρονος έμπειρο λίμπερο (1μ81) που παράλληλα είναι επιχειρηματίας και επαγγελματικά ασχολείται με την εμπορία γυναικείων ενδυμάτων και έχει τρία καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η ανακοινωση της Χριστιανικής αδελφότητας, αναφέρει:

«Πολύτιμη ανανέωση με Παντσιο οι «κόκκινοι» για 7η χρονιά!Ο Ηρακλής Παντσιος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομαδας για να αγωνίζεται με τα χρώματα μας και την ερχόμενη σεζόν!

Προκειται για μια από τις σημαντικότερες μονάδες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια καθώς και για έναν αθλητή πρότυπο εντός και εκτός γηπέδων.Στις δηλώσεις του στο @ymcavolleyball official της ΧΑΝΘ, ανέφερε :

«Τα τελευταία 7 χρόνια έχω ζήσει την ΧΑΝΘ από τα χαμηλότερα της εως τα υψηλοτερα της .Ειμαι χαρουμενος που θα παραμείνω ακόμα ενα χρονο και ελπιζω να επανέλθουμε στην κανονικότητα του τμήματος . Ο σωστότερος στοχος πιστεύω πως είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται !»

Στην καριέρα του ο Πάντσιος έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο, Επίκουρο, Μουδανιά, Απολλων Καλαμαριάς, Άρη, και Ορεστιάδα.