1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2019 22:21

Η Φρατζέσκα Σταθάτου παραμένει στο τιμόνι των Ιώνων

Η Φραντζέσκα Σταθάτου ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Ιωνες και θα αναλάβει να στήσει τη νέα ομάδα για τη σεζόν 2019-20. Οι Ιωνες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου. Οπως έγινε γνωστό υπήρξε ενδιαφέρον και από το Δήμο αλλά και από άλλους παράγοντες για να βοηθήσουν την οργάνωση της ομάδας. Η Φραντζέσκα Σταθάτου δήλωσε στο volleynews.gr:

«Μετά τις συναντήσεις που είχε ο Γενικός αρχηγός Νίκος Μπάλαρης με τον αντιδήμαρχο της Νέας Ιωνίας, τη διοίκηση του συλλόγου και με φορείς που εκδήλωσαν το ενδιαφερον τους για να στηριχθεί εκ νεου το τμημα για την νεα περιοδο αποφασισα να συνεχισω για δευτερη συνεχομενη χρονια στον πάγκο των Ιώνων και να είμαι σε θέση να διαμορφώσω την ομαδα όπως θα ήθελα σε αντίθεση με τη σεζόν 2018-19 που ανέλαβα την ομάδα ενώ το ρόστερ ήταν έτοιμο».

Η ομάδα θα κινηθεί πάνω στο περσινο επιτυχημένο μοντέλο με Γενικό αρχηγό Νίκο Μπάλαρη ενώ έφορος της ομαδας θα είναι και πάλι ο Λάμπρος Δούκας που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ανδρικού τμήματος και προσέφερε και αυτός τα μέγιστα τη σεζόν 2018-19.

Στη φωτογραφία η προπονήτρια των Ιώνων με τον έφορο Λάμπρο Δούκα και τον πρώην Γενικό Αρχηγό Γιώργο Βασιλείου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ