Εκτυπώστε τη σελίδα
24-06-2019 13:02

Δύσκολες ώρες για το πατρινό βόλεϊ: Η Ε.Α.Π. οδεύει σε αναστολή λειτουργίας

Μία ακόμα δυσάρεστη πληροφορίες έχει θορυβήσει τις τελευταίες ώρες τον κόσμο του βόλεϊ στην Πάτρα.

Δεν φτάνει η διάλυση της Παναχαϊκής και του Απόλλων Πατρών στους άνδρες, ο υποβιβασμός της Ε.Α.Π. και της Ολυμπιάδας Πατρών στις τοπικές κατηγορίες, αλλά και τα διέξοδα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιάδας και Απόλλων Πατρών για ανταλλαγή κατηγορίας στους άνδρες, έρχεται και η πληροφορία πως η διοίκηση της Ε.Α.Πατρών σχεδιάζει αναστολή του τμήματος βόλεϊ.

Οπως έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη και στο παρελθόν δυστυχώς για το βόλεϊ, ο ιστορικός σύλλογος της Πάτρας στελεχώνεται από παράγοντες του μπάσκετ που δεν έχουν σχέση με το βόλει και επί πλέον το βλέπουν και ανταγωνιστικά. Οσο μάλιστα μικραίνει η πίτα στις ακαδημίες και στα έσοδα του συλλόγου την πληρώνει το βόλεϊ, οι παράγοντες του και κατά συνέπεια και οι αθλητές του. Η πληροφορία πως η ΕΑΠ θα αναστείλει το βόλεϊ έχει επιβεβαιωθεί από ανθρώπους που βρίσκονται στις παρυφές του συλλόγου και γνωρίζουν καλά τις προθεσεις της διοίκησης για το μέλλον.

Ευχόμαστε για το καλό του πατρινού βόλεϊ να διαψευστεί το δημοσίευμα μας και να μην δικαιωθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως και η κοινότητα των ανθρώπων του πατρινού βόλεϊ δεν έχουν την συνεργασία και την ενότητα που απαιτούν οι δύσκολες εποχές και μόνο εάν ενωθούν και αφήσουν τους εγωισμούς τους θα μπορέσουν να οδηγήσουν τις εξελίξεις και να τους υπολογίζουν οι διοικήσεις των σωματείων.