Εκτυπώστε τη σελίδα
06-06-2019 02:56

Kρέτσης και Παπαδόπουλος επιστρέφουν στον Πανερυθραϊκό

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε ο Α.Σ.Πανερυθραϊκός ενώ προχωράει και στην ανανέωση των παικτών από τον κορμό της ομάδας 2018-19.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας απέκτησε τον έμπειρο πασαδόρο Νίκο Κρέτση ο οποίος μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Επίσης ο ακραίος Γιάννης Παπαδόπουλος αφήνει τον ΑΟΠ Κηφισιάς και θα συνεχίσει στον Πανερυθραϊκό απ΄όπου ξεκίνησε το 2007 και έμεινε μέχρι το 2012 πριν αναχωρήσει για την Κομοτηνή.

Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της παραμονής τους στον Πανερυθραϊκό είναι και οι Μήττας, Τσικάτος, Πλεμμένος, Κωστόπουλος, Σεβδαλής, Φιλιππουπολίτης και Μανδηλάρης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κλείσει και η οριστική συμφωνία για τον προπονητή.

Πάντως η μετακίνηση του Γιάννη Παπαδόπουλου από την Κηφισιά στον Πανερυθραϊκό, όπως και του αδελφού του Δημήτρη Παπαδοπουλου που ήταν ο φροντιστής της ομάδας πιθανότατα να είναι προάγγελος εξελίξεων στον ΑΟΠ Κηφισιάς καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα μείνει στο τιμόνι του ΤΑΑ ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα