Εκτυπώστε τη σελίδα
27-05-2019 14:09

ΧΑΝΘ: Τέλος ο Ζιώγας απο τον πάγκο της ανδρικής ομάδας

Την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Α2 ανδρών, Νίκο Ζιώγα , ανακοίνωσε η ΧΑΝΘ.Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ζιώγα. Ο Νίκος έγινε μέλος της Αδελφότητας τη σεζόν 2017/18 και για τα επόμενα δύο χρόνια συνεργαστήκαμε στενά με βασικό γνώμονα την ανάπτυξη και τη βέλτιστη λειτουργία του ανδρικού τμήματος. Υπό την καθοδήγηση του, η ομάδα έφτασε δύο συνεχόμενες χρονιές στους τελικούς ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία.

Η ΧΑΝΘ ευχαριστεί από καρδιάς τον προπονητή για την προσφορά του καθώς και για την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της καριέρας του.»

Ο Νίκος Ζιώγας στο "αντίο" του με την ομάδα μας δήλωσε :

«Μετά απο δυο χρόνια συνεργασίας με την ΧΑΝΘ κάνοντας και τις δυο χρονιές πορεία πρωταθλητισμού που έφεραν στο προσκήνιο το ανδρικό τμήμα της ΧΑΝΘ μετά από πολλά χρόνια και ζώντας πολύ έντονες στιγμές αποφασίσαμε σε πολύ φιλικό να μην συνεχίσουμε την συνεργασία μας για την επόμενη χρονιά.

Θα ηθελα να ευχαριστήσω την ΧΑΝΘ που μου εμπιστεύτηκε την αμάδα αυτά τα δυο χρόνια και ελπίζω να στάθηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης της. Ιδιαίτερα θελω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω για την βοήθεια που ειχα απο τους αφανείς εργάτες του τμήματος τον κ. Οικονομίδη Ιωάννη και τον Χρήστο Ντινόπουλο . ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά απο καρδιας ολους τους αθλητες με τους οποιους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια.»