1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2019 17:35

ΕΣΠΑΑΑ: Πάρτυ τίτλου για Α.Σ.Π.Ιωνες με απίστευτη ανατροπή στην Κερατέα (vid, foto)

Η γιορτή του Γ.Σ.Κερατέας στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ ανόδου του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ με αντιπαλο τον Α.Σ.Π.Ιωνες μετατράπηκε σε πάρτυ τίτλου για την ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας που θα έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει και την άνοδο της στην Α2 ανδρών μέσα από τα μπαράζ ανόδου.

Ο Γ.Σ.Κερατέας ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες της σειράς των τελικών και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 νίκες της κανονικής περιόδου να στείλει την σειρά σε τρίτο τελικό στη Νέα Ιωνία.

Η ομάδα του του Χρίστου Σιντζόβα προηγήθηκε 2-0 σετ και 23-18 στο 3ο σετ και όλα έδειχναν πως όλα θα κρίνονταν σε τρίτο τελικό. Ο Λένας μείωσε σε 23-19 και ο Λεβαντίνος από τη θέση του σερβίς έπιασε ένα εντυπωσιακό σερί 7-0 και ο Α.Σ.Π.Ιωνες πήραν το σετ 25-23 μειώνοντας σε 2-1 σετ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έπαθαν «μπλακ άουτ» και η ομάδα των Ιώνων με αντεπίθεση διαρκείας και κυρίως καλύτερη ψυχολογία πήρε δίκαια τη νίκη με 3-2 σετ που της έδωσε και τον τίτλο.

Οι Ιωνες θα μπουν στα μπαράζ ανόδου με στόχο να βρεθούν και πάλι στην Α2 ανδρών μετά από 11 χρόνια. Οι Ιωνες ήταν στην Α2 ανδρών τις σεζόν 2006-07 και 2007-08 όπου είχαν πάρει τότε την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα αλλά στη συνέχεια η ανδρική ομάδα συγχωνεύθηκε με τον ΑΟΔ Μεταμόρφωσης και συνέχισε ως ΑΣΠ Ιωνες Μεταμόρφωσης.

Εξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών της ομάδας της Νέας Ιωνίας που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις θυσίες που έχουν κάνει αλλά και τις πολλές δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει καθώς από την αρχή της σεζόν είχαν και την αυτοδιαχείριση της ομάδας. Μόνοι τους βρήκαν υποστηρικτές για τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα και τελικά δικαιώθηκαν με την κατάκτηση του τίτλου.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλαγιάννης και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέας Βαλσαμής. Το κύπελλο παρέλαβε ο αρχηγος και στυλοβατης της ομάδας Γιώργος Βασιλειου. Οι γηπεδούχοι παρά την στεναχώρια τους για την απώλεια της μεγάλης ευκαιρίας που τους παρουσιάστηκε χειροκρότησαν τους πρωταθλητές.

Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Χρίστος Σιντζόβας): Δαλέκος, Καλύνης, Κουτσούμης, Μανουσάκης, Ορφανός, Μπινιός / Σιόλας (λ), Ρώμας, Χριστόπουλος, Μπρουσιάνος.

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ (Σταθάτου): Μπαλαρής, Τσιτούρης, Παναγόπουλος (λ), Μητρόπουλος, Φραγκιαδάκης, Λεβαντίνος, Λένας, Λεμονής, Βασιλείου, Χυτήρης, Στυλιαράς, Ζαγκανάς.

Δείτε το τάι μπρέικ στο video καθώς και τους πανηγυρισμούς των Ιώνων...

Φωτογραφίες: Phil Stasinopoulos

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ