1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2019 23:37

Χρήστος Ζιντζόβας: «Εχουμε άλλο ένα εμπόδιο πριν το όνειρο της Α2»

Τρεις νίκες σε 4 αγώνες επί της πρωτοπόρου ομάδας του Α.Ο.Πολιτείας είναι ένα μεγάλο παράσημο στην εφετινή πορεία της ομάδας του Γ.Σ.Κερατέας που διεκδικεί την άνοδο του στην Α2 ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Αρκετές φορές στο παρελθόν έφτασε κοντά αλλά δεν  τα κατάφερε. Στους τελικούς θα αντιμετωπίσει την έμπειρη ομάδα των Ιώνων.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας αυτοδιοικείται από ρομαντικούς αθλητές που κρατάνε την σημαία ψηλά και έχουν μεγάλη εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες.

«Θα γίνουν σίγουρα μεγάλες μάχες με τους Ιωνες. Μετράει η θέληση που έχουν και οι αθλητές και οι διοικήσεις για την άνοδο αλλά εγώ θα μιλήσω για την ομάδα μου. Θέλουμε πολύ αυτή την άνοδο στην Α2 ανδρών. Πιστεύουμε θα δώσει ώθηση σε όλη την Λαυρωτική και ο σύλλογος θα έχει προβολή. Το ονειρευόμαστε, το θέλουμε με τα παιδιά και την διοίκηση αλλά δεν λέμε μεγάλα λόγια επειδή περάσαμε στον τελικό», δήλωσε στο volleynews.gr ο προπονητής του Γ.Σ.Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας.

«Η Πολιτεία δεν πήρε τυχαία την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αυτές οι δύο νίκες που κάναμε ήρθαν μετά από μεγάλη προετοιμασία και πολύ δουλειά από τους αθλητές που θα έλεγα που ήταν επιπέδου μεγαλύτερων κατηγοριών. Είδαμε βίντεο, κάναμε αναλύσεις και στον σημερινό αγώνα έπαιξαν ρόλο ορισμένες εσωτερικές αλλαγές που κάναμε. Τους ευχαριστώ και συνεχίζουμε. Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα. Εχουμε ένα ακόμα εμπόδιο για το όνειρο της Α2».Για τη δυναμική παρουσία του κόσμου της Κερατέας είπε:

«Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο της περιοχής μας και αυτό μετράει για μας. Σήμερα γέμισαν το γήπεδο φίλαθλοι κάθε ηλικίας και τους ευχαριστούμε πολύ. Θα πρέπει να τονίσω πως και ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος. Το ματς που νικήσαμε στην Πολιτεία και εκεί είχαμε κοντά μας τους φίλους μας. Μας έδιναν κουράγιο. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε να παλέψουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί και την άνοδο».

Στη φωτογραφία ο προπονητής της Κερατέας Χρίστος Ζιντζόβας (δεξιά) μαζί με τον διαγώνιο Μ.Δαλέκο.

ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Α.Σ.Π.Ιωνες και Γ.Σ.Κερατέας στον τελικό για μία θέση στην Α2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ