1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2013 19:40

Τέσσερις όμιλοι στην Α2 Ανδρών

Στη δημιουργία τεσσάρων ομίλων στο πρωτάθλημα Α2 Ανδρών προσανατολίζεται η ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Η διοργανώτρια επιχειρεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στην κατηγορία την εφετινή περίοδο και ετοιμάζει σειρά αλλαγών. Σύμφωνα με την πρόταση που έχει επικρατήσει, από τους τέσσερις ομίλους θα προκριθούν στη Β΄φάση οι δύο πρώτες ομάδες που θα παίξουν νέο πρωτάθλημα δύο γύρων για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Βόλεϊ Λιγκ.
Αντίστοιχα οι δύο τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου θα παίξουν σε πρωτάθλημα για τις 4 έως 6 ομάδες που θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Επίσης, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα χωριστούν και οι μισές θα παίξουν με τις ομάδες της Θεσσαλίας και της Δυτικής Ελλάδας και οι άλλες μισές με τις ομάδες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

5 σχόλια

  • Comment Link john_k Τρίτη, 07 Μαΐου 2013 13:01 posted by john_k

    Σύμφωνα με το άρθρο η διοργανώτρια κατάλαβε από που δημιουργηθηκε το αρνητικό κλίμα όπως γράφετε και επιχειρεί να το αντιστρέψει.

    Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνα ...............κτλ

    Τους εμπλεκόμενους τους ρωτάνε (σωματεία) ή δεν τους πέφτει λόγους.

  • Comment Link nikman Δευτέρα, 06 Μαΐου 2013 20:07 posted by nikman

    Το ανέκδοτο είναι να θέλει η κάθε ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό με τα λεφτά άλλων!

  • Comment Link johnk Δευτέρα, 06 Μαΐου 2013 18:01 posted by johnk

    Κάθε χρόνο και χειρότερα πάμε, να δω που θα καταντήσουμε.
    Δεν μας φτάνει το προτάθλημα ενός χρόνου, θα κάνουμε και μίνι πρωταθλήματα Πασχαλιάτικα λες και είμαστε τίποτα επαγγελματίες.

  • Comment Link ο διορατικός Δευτέρα, 06 Μαΐου 2013 16:25 posted by ο διορατικός

    δηλαδή σαν να λέμε ότι η Ορεστιάδα και η ΓΕΑ πλέον θα παίρνουν και το καράβι της γραμμής για Λήμνο, Μυτιλήνη κ.λ.π. Όντως αυτό σημαίνει μείωση κόστους των μεταφορικών. Ελπίζω ότι αυτό είναι ανέκδοτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link Ο ΔΙΚΑΙΟΣ Κυριακή, 05 Μαΐου 2013 19:42 posted by Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    Άντε να δούμε απ΄ αυτούς τους άχρηστους, τι θα δούμε ακόμη. Έλεος πια!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ