1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2019 15:08

Με παίκτη-προπονητή και το παιδικό ο Νέστορας διασύρθηκε από τον Πιερικό

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νέστορας και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τον Πιερικό στη Κατερίνη, όπου ο Σαλονικιότικος σύλλογος κατέβηκε να αγωνιστεί με 6 παίκτες και γνώρισε τον διασυρμό με 3-0 σετ (25-05, 25-03, 25-06).

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων που την έριξε και από την κορυφή του Β' ομίλου της Α2 Ανδρών, ο Νέστορας μετέβη στη Κατερίνη με το παιδικό, ενώ για να συμπληρωθεί η εξάδα, ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Παπαδόπουλος, εκτέλεσε χρέη και αθλητή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σημαντικές οικονομικές διαφορές της διοίκησης με τους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τους αγώνες. Όπως είναι λογικό, ο Πιερικός νίκησε μέσα σε 54 λεπτά και μένει να δούμε πως θα συνεχίσει ο Νέστορας στις 13 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Νέστορας μετά από 15 αγωνιστικές είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς και ρεκόρ 7-8. Ο Πιερικός Κατερίνης με τους τρεις βαθμούς προσπέρασε τον Νέστορα και είναι στην 7η θέση με 21 βαθμούς.

Τα σετ: 3-0 (25-05, 25-03, 25-06)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Παπατσιμούλης, Μούρτζιος, Λαμπρινός, Κουτσόγιαννος, Ιωαννίδης, Γερομίχαλος / Καλιάκος (λ), Σάμαλης, Αλεξίου, Γρηγοριάδης.
ΝΕΣΤΟΡΑΣ (-): Παπαδοπουλος Α., Τουλίκας, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Παπαδόπουλος Λ., Σταυρακάκης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ