Εκτυπώστε τη σελίδα
30-01-2019 17:58

Στην Α2 χωρίς πρόστιμο ο Ηρακλής Χαλκίδας

Επίσημα στην Α2 Ανδρών θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής Χαλκίδας χωρίς να έχει άλλες επιπτώσεις από την αποχώρησή του από τη Volley League ανδρών, όπως αποφάσισε η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ στη σημερινή συνεδρίαση.
Αναλυτικά οι αποφάσεις (30/1):

Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 30.01.2019 αποφάσισε τα παρακάτω:

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 557 προς το σωματείο «Τ.Α.Π. Α.Π.Φ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» επιβάλλει στο σωματείο την ποινή του υποβιβασμού στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 561 προς το σωματείο «ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» και τον Πρόεδρό του Θεοδωράκη Μάρκο:

1.Επιβάλλει στον Πρόεδρο του σωματείου Θεοδωράκη Μάρκο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100€.
2.Κηρύσσει το σωματείο αθώο.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 560 προς το σωματείο «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» και τον πετοσφαιριστή του Κουρτίδη Στέλιο:

1.Επιβάλλει στον πετοσφαιριστή Κουρτίδη Στέλιο αυστηρή έγγραφη επίπληξη με πρόσκληση για την δημόσια ανάκληση των δηλώσεων που δημοσιεύτηκαν, αποκλεισμό συμμετοχής του για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 200€.
2.Κηρύσσει το σωματείο «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» αθώο.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 562 προς το σωματείο «ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε δεκτό. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για την Πέμπτη, 7.2.2019 και ώρα 10.30.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 558 προς το σωματείο «ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ» και τον Έφορό του Τσουκαλά Χορέν και το σωματείο «ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και τον προπονητή του Γκρουμούσα Ανδρέα, υπεβλήθη αίτημα αναβολής από το δεύτερο σωματείο το οποίο έγινε δεκτό. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για την Πέμπτη, 7.2.2019 και ώρα 10.30.