1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2019 02:18

Ο Σταματόπουλος στη θέση του Κορδού στον πάγκο της ΕΑΠ

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 11/1 η ΕΑΠ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κορδό και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ από τον Σταύρο Σταματόπουλο.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση της Ε.Α.Π. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή βόλεϊ, Νίκο Κορδό. Η απόφαση ελήφθη από κοινού λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πατρινού τεχνικού. Οι ιθύνοντες της ομάδας τον ευχαριστούν για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και του εύχονται καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει στο μέλλον.

Αναλαμβάνει ο Σταματόπουλος

Έπειτα από συντονισμένες κινήσεις τη θέση του κ. Κορδού αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Παναχαϊκής, Σταύρος Σταματόπουλος, ο οποίος την Παρασκευή το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και το Σάββατο θα ντεμπουτάρει στον αγώνα με τους Νέους Βύρωνα στην Αθήνα. Η Διοίκηση της ΕΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στον Σταύρο Σταματόπουλο ευελπιστώντας ότι θα οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».

Πηγή: pelop.gr, συντάκτες Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Προκόπης Κόγκος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ