Εκτυπώστε τη σελίδα
08-01-2019 11:05

Ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος νέος προπονητής στον Φοίβο Μελισσίων

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην ανδρική ομάδα του Φοίβου Μελισσίων που αγωνίζεται στην Α2 ανδρών, καθώς ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος είναι ο διάδοχος του Στέφανου Μονδέλου στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων, ο οποίος όμως θα συνεχίσει στο σωματείο σε άλλο πόστο.

Ο παλαίμαχος διεθνής που εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Άρη, ΠΑΟΚ και έχει περάσει από τους πάγκους της Κερατέας και της Παλλήνης, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής του συλλόγου, καθως ο Φοίβος με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου βρίσκεται ουραγός στον Α1 υποόμιλο της Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης για την αλλαγή προπονητή:

«Η διοίκηση του ΣΦΑΜ Φοίβου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο.Ο νέος προπονητής αναλαμβάνει το τμήμα Α2 Ανδρών του συλλόγου σε μια δύσκολη αποστολή, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 1ου υποομίλου.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση προσπαθεί με το νέο έτος να ταράξει τα νερά, να επανεκκινήσεις και να βελτιώσει την ομάδα ώστε να πετύχει τον στόχο παραμονής της στην εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ καλωσορίζει και εύχεται καλή επιτυχία στον νέο προπονητή.

Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί τον μέχρι σήμερα προπονητή ανδρικής ομάδας κ. Στέφανο Μονδέλο για την προσπάθεια και πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και στην σημαντική συνεισφορά του στις ανόδους της από την τοπική κατηγορία, στην β' εθνική και στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο κ. Μονδέλος συνεχίζει την συνεργασία του με τον σύλλογο σε άλλα τμήματα."

Σχετικά άρθρα

  • Στο Ζηρίνειο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής εφήβων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. (πρόγραμμα-ρόστερ)
    Στο κλειστό γυμναστήριο Ζηρινείου θα διεξαχθεί το φάιναλ-4 εφήβων της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.. Στη τετράδα βρίσκονται ο Πανερυθραϊκός και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 6/2 στον πρώτο ημιτελικό και στον δεύτερο ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον Φοίβο Μελισσίων. Ο πρωταθλητής για το 2020 θα βγει το μεσημέρι της κυριακής 9/2.
  • Ο Φοίβος και ο Πανελλήνιος γκρέμισαν το πλεονέκτημα Κερατέας και Αγίας Παρασκευής
    Ο Φοίβος Μελισσίων και ο Πανελλήνιος πήραν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα εκτός έδρας και φούντωσαν το ενδιαφέρον για τη συνέχεια αλλά και ενόψει των πλέι οφ καθώς ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες με τους αντιπάλους τους.
  • Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ ο Φοίβος Μελισσίων με MVP τον Αριστόπουλο
    Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ για τη σεζόν 2019-20, αναδείχτηκε ο Φοίβος Μελισσίων, ο οποίος ως τυπικά γηπεδούχος επικράτησε στον τελικό κυπέλλου του final-4, της Αγ.Παρασκευής με 3-1 (23-25, 25-23, 25-20, 25-18).
  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.