1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 16:35

Έκανε «ένεση» νίκης η Μαλεσίνα με σούπερ «πιφ»

Την τρίτη νίκη του στον Β΄ όμιλο της Α2 ανδρών σημείωσε ο Αίαντας Μαλεσίνας και μάλιστα στην Πάτρα επί του Ερμή με 3-1 σετ. Η ομάδα του Γιώργου Μπακοδήμου παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να «αναπνεύσει» βαθμολογικά σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ηρωική μορφή για άλλη μια φορά ο
Μοσχούλας που λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί αγωνίστηκε με ένεση, ενώ κορυφαίος ήταν ο Σταθουλόπουλος πιο γνωστός με το προσωνύμιο «πιφ». «Όλη η ομάδα αφιερώνει τη νίκη στον Μοσχούλα που αγωνίστηκε με ένεση και στον... πίφ που έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Μπράβο στα παιδιά. Όλοι μαζί έχουμε φτιάξει μια ωραία παρέα και αντιμετωπίζουν σοβαρά και με αυταπάρνηση τον κάθε αγώνα που δίνουμε», είπε στο volleynews.gr ο προπονητής της Μαλεσίνας Γιώργος Μπακοδήμος.
 
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Σταύρος Σταματόπουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό φαίνεται από τους πόντους που έληξαν τα 3 πρώτα σετ. Έχουμε σοβαρά παράπονα από την διαιτησία στο β΄ σετ και αλλά το παιχνίδι χάθηκε και πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια».
 
 
Διαιτητές: Πετούσης – Σπυρόπουλος
 
 
Τα σετ: 1-3 (22-25, 24-26, 30-28, 20-25)
 
 
ΕΡΜΗΣ (Σταματόπουλος): Κοντοδημόπουλος, Κανάς, Κόζης, Μποσγανάς, Χρυσανθακόπουλος, Χασάπης / Ιτάλο (λ), Δημητρόπουλος, Μαθιουδάκης, Σακκάς, Κουνετάς.
 
ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ (Γ.Μπακοδήμος): Λυκουρέσης, Σταθουλόπουλος, Ανάγνου, Μοσχούλας, Γεωργιάδης, Φίνος / Πλεμμένος (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ