1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2013 19:24

Oρεστιάδα: «Φταίει το νωθρό σύστημα των μπαράζ»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ορεστιάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ και τόνισε ότι η προσπάθεια της ανόδου θα συνεχιστεί.

«O Αθλητικός όμιλος Ορεστιάδας ευχαριστεί με όλη του την καρδιά τον τεράστιο και συγκλονιστικό κόσμο, που κατέκλυσε το «Νικόλαος Σαμαράς» και απέδειξε περίτρανα σε όλη την Ελλάδα, πως με σωστό προγραμματισμό και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Εχθές η Ορεστιάδα απέδειξε για ποιο λόγο είναι η Μητρόπολη του Βόλεϊ.  Κόσμος και ομάδα ήταν μια γροθιά. Δυστυχώς όμως, κάθε προσπάθεια έχει και τα ρίσκα της, έτσι και ο Α.Ο.Ο βουτηγμένος στο νωθρό σύστημα των μπαράζ ανόδου δεν κατάφερε να φτάσει στο όνειρο, που τόσο διψούσε ο νομός του Έβρου. Έξι χρόνια παίχτηκαν μέσα σε έναν αγώνα, σε έναν αγώνα που εξ αρχής ξεκινούσε με τον Α.Ο.Ο κολλημένο στον τοίχο. Όλο αυτό όμως δεν μας αποθαρρύνει, μας πεισμώνει και μας ωθεί να συνεχίσουμε ακόμα πιο σκληρά όλοι μαζί, όλη η πόλη της Ορεστιάδας. Γιατί το άθλημα του βόλλευ μας ανήκει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ