1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2018 01:13

Με σούπερ Μαυροβουνιώτη η Ροδίων Άθλησις νίκησε 3-0 την Ολυμπιάδα στην Πάτρα

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε απόψε στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών η Ροδίων Άθλησις του Σπύρου Γκολίτση.

Με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη που σημείωσε 4 άσσους, 3 πόντους - μπλοκ και είχε άριστη υποδοχή 65% η Ροδίων Άθλησις πέρασε «αέρας» από την έδρα της Ολυμπιάδας στην Πάτρα νικώντας με 3-0.

Ενα θεωρητικά επικίνδυνο παιχνίδι για την ομάδα της Ρόδου μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο αποδεικνύοντας πως το επίπεδο της Ροδίων Αθλησις και του ΟΦΗ έχουν προσανατολισμό την Volley League και δεν έχουν σχέση με την Α2 ανδρών.

Η Ολυμπιάδα που διαθέτει πολύ καλή ομάδα πάλεψε για να πάρει το 3ο σετ που θα την κρατούσε στον αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε και υποχρεώθηκε σε ήττα στην πρεμιέρα του 1ου υπο ομίλου του Α΄ομίλου. Εκτός του Μαυροβουνιώτη πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Ρόδου έκαναν ακόμα ο Σακόγλου και ο Προδρομίδης, ενώ από την Ολυμπιάδα ξεχώρισε ο Φιλίππου.

Διαιτητές: Πετούσης, Μπακλέσης.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 17-25, 25-27)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίππου, Γεωργάτος, Ντοντης, Μουρτζάκης, Αγγελοπουλος, Βαλουξης, (λ) Σωκρατους / Χριστιας,

ΡΟΔΙΩΝ (Γκολίτσης): Σακογλου, Ποτολιδης, Ηλίας, Μαυροβουνιωτης, Σαρικεισογλου ,Προδρομίδης, (λ) Αρβανίτης / Οικονόμου, Μάκρης, Πάπας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ