1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2018 00:55

Η Ελπίδα των τάι μπρέικ λύγισε και τον πρωτοπόρο Πήγασο

H Eλπίδα Αμπελοκήπων αναδεικνύεται σε ομάδα του τάι μπρέικ καθώς νίκησε με 3-2 σετ και τον Πήγασο Πολίχνης στο τοπικό ντέρμπι κορυφής για τον Β΄όμιλο στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών.

Ο Πήγασος παρά την ήττα του κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς. Η Ελπίδα ακολουθεί με 12 βαθμούς και μάλιστα χωρίς ήττα μέχρι στιγμής αλλά έχει τρεις νίκες στο τάι μπρέικ. Δώδεκα βαθμούς έχει και η ΧΑΝΘ.

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι η Ελπίδα Αμπελοκήπων στον  αγώνα με τον Πήγασο βρέθηκε να προηγείται 2-0 σετ αλλά ο Πήγασος του Αντρέι Κράβαρικ ισοφάρισε. Οι πράσινοι του Γιώργου Γεωργιάδη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τάι μπρέικ (το τρίτο συνεχόμενο φέτος), αφού ανέτρεψαν το 7-5 των αντιπάλων και προσπέρασαν με 8-7.

Διαιτητές: Μαρία Τσιούλα, Γιάννης Μπέλος.

Τα σετ: 2-3 (25-27, 21-25, 25-17, 25-22, 11-15)

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κράβαρικ): Μιχελάκης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Χριστινίδης, Λινάρδος, Ποχάνης, Τσιράκης (λ) - Τζάμος.

ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Επιτροπάκης, Παπαδόπουλος, Χατζηχριστάκης, Χαριδήμου, Οσσας, Καρακόλιας, Σταυρίδης (λ) - Γιαμακίδης, Αντωνίου, Σκλόπης, Γαληρόπουλος, Μάρτσης, Γκιρτζίκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ