1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2018 10:20

Οικονόμου: «Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Πανιώνιος»

Ικανοποιημένη από την κατάκτηση του  25ο τουρνουά βολεϊ ανδρών «Στέλιος Καλαϊτζής», εμφανίστηκε η προπονήτρια της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου, Κατερίνα Οικονόμου, καθώς οι «κυανέρυθροι» μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 με αντίπαλο την Καλαμάτα στο κλειστό του Μέτς το Σάββατο (3/11).

Η έμπειρη τεχνικός, σχολίασε για την συνολική εμφάνιση του Ιστορικού στο κλειστό της Ερυθραίας: «Ηταν ένα καλό τεστ για μας αυτό το τουρνουά και η πρώτη θέση μας δίνει ηρεμία και ψυχολογία για την επερχόμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 που πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Στον ημιτελικό με την Δραπετσώνα δεν ξεκινήσαμε καλά με αποτέλεσμα να χασουμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και ανεβάσαμε την απόδοση μας ενώ στον τελικό με τον γηπεδούχο Πανερυθραϊκό, μπήκαμε δυνατά, πήραμε τα δύο πρώτα σετ, στη συνέχεια χαλαρώσαμε στο τρίτο όπου και το χασαμε αλλα στο τέλος επανήλθαμε στην αρχική καλή μας απόδοση και ολοκληρώσαμε νικηφόρα το ματς.

Πλέον στην σκέψη των παικτών μους είναι ο πρώτος αγώνα του ομίλου με την Καλαμάτα στο κλειστό του Μέτς όπου νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι για να ξεκινήσουμε με τρίποντο.» .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ