1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2018 13:45

Ο ΟΦΗ κατέκτησε το 1ο τουρνουά «Κωστής Ψαρουδάκης»

Ηράκλειο - Της Ειρήνης Άγα: O ΟΦΗ κατέκτησε την πρώτη θέση στο 1ο τουρνουά μνήμης «Κωστής Ψαρουδάκης» που διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο στη μνήμη του παράγοντα του ΟΠΕΡ που έφυγε πρόωρα από την ζωή τον περασμένο Ιούνιο.

Στον τελικό η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη νίκησε την ΓΕ Ηρακλείου 3-0 (25-10, 25-17, 25-18) παρότι δεν αγωνίστηκε ο Αινείας Τζελάτι λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Οι «μελανόλευκοι» προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στον τελικό του τουρνουά και αυτός ο αγώνας ήταν ουσιαστικά και η πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του Α΄ομίλου της Α2 ανδρών. Μάλιστα στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Μελισσίων.

Οι παίκτες του Δημήτρης Ζλατιλίδη δεν αντιμετώπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κολτσιάκης με 13 πόντους και ακολουθήσαν ο Μονιάκης και ο Καρατζάς με 9 και 8 αντίστοιχα. Την απονομή στους νικητές έκανε ο αδελφός του εκλειπόντος Μανώλης Ψαρουδάκης (δεξιά στη φωτογραφία).

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ