1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2013 11:06

Συνεχίζουν για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2

Με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ορεστιάδας με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα του 3ου τουρνουά των μπαράζ ανόδου στην Α2 ανδρών κρίθηκαν και οι δύο θέσεις που οδηγούν στην Βόλεϊ Λιγκ. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων η Παναχαϊκή και η ΑΕΚ πήραν τα δύο εισιτήρια για τη μεγάλη κατηγορία, όμως, το τουρνουά συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον για τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας για τη σεζόν 2012-13.
«Και οι τρεις ομάδες δεν κατέκτησαν πρωτάθλημα επειδή πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους τους. Από τη στιγμή που έχουμε μπαράζ ανόδου θα έχουμε και έναν πρωταθλητή στην κατηγορία. Συνεπώς υπάρχει κίνητρο για τις ομάδες», είπε στο volleynews.gr ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας. Πάντως, εάν η Παναχαϊκή νικήσει σήμερα την Ορεστιάδα με τρίποντο θα αυξήσει τη διαφορά της στο +4 από την ΑΕΚ και θα εξασφαλίσει τον τίτλο, διαφορετικά θα έχει ενδιαφέρον και η αυριανή αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ