1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2018 11:26

Ο ΟΦΗ πέρασε με 4-0 το κρας τεστ στη Ριζούπολη

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών τους μπαίνουν οι ομάδες του Α΄και του Β΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα, έδωσε φιλικό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη και επικράτησε με 3-0 (25-18, 25-21, 25-20). Παίχτηκε και ένα σετ τάι μπρέικ που επίσης νίκησε με 15-12.


Ο ομάδα της Κρήτης θα είναι στον Α΄όμιλο και έχει στόχο την άνοδο. Ο προπονητής της Δημήτρης Ζλατιλίδης αγωνίστηκε με τους Τζελάτι, Κομητούδη, Εφραιμίδη, Δημητριάδη, Μπάση, Καρατζά και λίμπερο τον Καρασαβίδη (λ). Αλλαγές ήταν οι Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Σκαρλατίδης και δεύτερο λίμπερο ο Τεφτσής.

Ο Απόλλων του Τάσου Κουμπλή που θα είναι στον Β΄όμιλο αγωνίστηκε με τους Παύλου, Σαλωνίτη, Σαμαντά, Μάρκου, Βασιλακόπουλο, Μπαρμπούνη και λίμπερο τους Μουσίκα (λ), Κεχαγιά (λ). Αλλαγές ήταν οι Τασάκος, Κατσικάς, Λεβογιάννης. Ο Απόλλων σήμερα στις 17.30 θα δώσει φιλικό με τη Ροδίων Άθλησις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ