1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2018 13:41

Δεν κατεβαίνει η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Α2!

Την αναστολή της λειτουργίας του βολεϊκού τμήματος της Παναχαϊκής ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Νίκος Ρουμελιώτης.
Ο πρόεδρος του πατρινού συλλόγου τόνισε πως δεν βρέθηκαν χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του πρωταθλήματος παρά τις προσπάθειες που έγιναν. Τις επόμενες ημέρες θα σταλεί χαρτί αποχώρησης από τον Α2 υποόμιλο της Α2 Ανδρών και εφόσον αυτό συμβεί, η Παναχαϊκή θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 3.500 ευρώ και τη σεζόν 2019-2020 θα έχει αφαίρεση 15 βαθμών.

«Τελικά αποφασίσαμε ότι η Παναχαϊκή δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Δεν βρέθηκαν στηρίγματα για να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στην Α2 Εθνική. Εγινε προσπάθεια και από τους Σταύρο Σταματόπουλο, Κώστα Παπασταθόπουλο, τους οποίους ευχαριστώ. Η ομάδα θα αναστείλει τη λειτουργία της για έναν χρόνο, ότι και εάν σημαίνει αυτό στην Ομοσπονδία. Οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια με την Ομοσπονδία να μην μείνουν ξεκρέμαστοι για έναν χρόνο και να μπορέσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα».

Στην ερώτηση εάν η απόφαση για μην κάθοδο της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα είναι οριστική, ο Νίκος Ρουμελιώτης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας:

«Η απόφαση είναι οριστική. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κάτι άλλο, τώρα εάν αύριο το πρωί βρεθεί κάποιος και την κατεβάσει τι να πώ; Είναι οικονομικό το θέμα, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει μέλλον για κάτι. Πρέπει να πληρώνουμε τα γήπεδα, τους παίκτες, τα ταξίδια, είναι δύσκολο, χωρίς στήριγμα και χορηγούς και χωρίς ανθρώπους να τρέχουν για την ομάδα. Δεν υπήρξε καμία θετική ανταπόκριση από ανθρώπους που περιμέναμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ