Εκτυπώστε τη σελίδα
04-10-2018 10:33

Τα φιλικά παιχνίδια του Πανιωνίου (άνδρες)

Στην φάση των φιλικών μπήκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ των ανδρών του Πανιωνίου.Μάλιστα ομάδα της Κατερίνας Οικονόμου στο πρώτο φιλικό της σεζόν ξεκίνησε με 2-2 εκτός έδρας με την Αγ. Παρασκευή.

Για την συνέχεια έχουν προγραμματιστεί:

6 Οκτωβρίου: με Δραπετσώνα εκτός

11 Οκτωβρίου: Κέρκης Σάμου εντός στο γήπεδο του ΣΕΦ

15 Οκτωβρίου με Αρμενική στο ΣΕΦ

19 Οκτωβρίου: με Μίλωνας στο γήπεδο του Μίλωνα

Τέλος στις 27 και 28 του μήνα ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στο τουρνουά Στέλιος Καλαϊτζής. μαζί με την Ερυθραία, Δραπετσώνα και Αρμενική.

Σχετικά άρθρα

  • Γερά φιλικά με Δυναμό Βουκουρεστίου για τον Φοίνικα Σύρου
    Τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας του Φοίνικα Σύρου θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει ο Σέρβος προπονητής, Ράτκο Παβλίτσεβιτς, καθώς η νησιωτική ομάδα θα φιλοξενήσει την Δυναμό Βουκουρεστίου.
  • Μια δεκάδα φιλικά για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού
    Μια δεκάδα φιλικά ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.Οι «πράσινες» θα δώσουν το πρώτο ματς για τη φετινή σεζόν το Σάββατο (14/9) κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού και θα ολοκληρώσει τη σειρά, με το φιλικό απέναντι στον Πανναξιακό, στις 12/10
  • Φιλική νίκη του Αιγάλεω κόντρα στον Μεσσηνιακό
    Επέστρεψαν στο Αιγάλεω τα χαμόγελα μετά την ήττα από τις Αμαζόνες στον τελικό του τουρνουά «Προτύπεια» στο Χαλάνδρι το περασμένο Σαββατοκύριακο
  • Τα φιλικά παιχνίδια του Πανναξιακού
    Έξι φιλικούς αγώνες και ένα σπουδαίο τουρνουά που θα διοργανώσει στο νησί μεταξύ 5-6/10, ανακοίνωσε μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα ο Πανναξιακός.
  • Δεύτερη νίκη της εθνικής Γυναικών με 3-0 κόντρα στην Κύπρο
    Με δεύτερη νίκη με 3-0 σετ (25-11, 25-15, 25-16) και με τον κόουτς Ναράνχο να ξεκουράζει τον βασικό του κορμό και να δίνει χρόνο στις κοπέλες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ταραγόνα στους Μεσογειακούς αγώνες ολοκληρώθηκε το φιλικό της Εθνικής γυναικών με την αντίστοιχη της Κύπρου στην Πορταριά.