Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2018 10:10

Αισιοδοξία στον Κόροιβο για γρήγορη παραμονή

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας συμπλήρωσε τέσσερεις εβδομάδες σκλήρής προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, που ξεκινάει στις αρχές Νοεμβρίου.
Στην προετοιμασία ενσωματώθηκαν και οι δύο μη ντόπιοι παίκτες, ο ακραίος Τάσος Σταυρακάκης και ο κεντρικός Παναγιώτης Μπίσκος, που μαζί με τον κεντρικό Σάκη Αναστασόπουλο, αποτελούν τις τρεις μεταγραφές του Κοροίβου και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για τους φετινούς στόχους του συλλόγου.

Τάσος Σταυρακάκης: «Θα δημιουργήσουμε καλό σύνολο»

Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός ακραίος, Τάσος Σταυρακάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και το τεχνικό τιμ, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ενόψει του πρωταθλήματος της Α2: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Πριν έρθω, ήδη είχα μάθει πάρα πολλά πράγματα για το τιμ, για τον προπονητή τον κ. Γκρουμούσα αλλά και τον γυμναστή τον κ. Καστανά, για τους οποίους άκουσα τα καλύτερα.

.Και στην πόλη αντιμετώπισα συνθήκες πολύ καλύτερες απ’ ό,τι περίμενα», δήλωσε αρχικά ο ακραίος του Κοροίβου, ενώ για το επίπεδο της ομάδας ανέφερε: «Το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται από πολλούς νεαρούς παίκτες είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά θεωρώ ότι, επειδή έχουμε καλό κλίμα και εμείς οι νέοι παίκτες προσαρμοστήκαμε γρήγορα, θα δημιουργήσουμε  ένα καλό σύνολο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και από κει και πέρα αν έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε κάτι παραπάνω, θα το παλέψουμε. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω τον Κόροιβο όσο περισσότερο γίνεται».

Παναγιώτης Μπίσκος: «Πρώτος στόχος η παραμονή»

Ο Παναγιώτης Μπίσκος από το Άργος βρίσκεται πλέον στην Αμαλιάδα και τον Κόροιβο. O 28χρονος κεντρικός ήταν λιτός και απέριττος στις δηλώσεις του: «Στον Κόροιβο βρίσκω μια ομάδα με καλό κλίμα, καλούς προπονητές αλλά και συμπαίκτες. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε αρχικά την παραμονή και από κει και πέρα θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Από τη μεριά μου θα δώσω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της».

Σάκης Αναστασόπουλος: «Να μας στηρίξει ο κόσμος»

Ο Σάκης Αναστασόπουλος επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στον Κόροιβο, στην ομάδα όπου έμαθε βόλεϊ, καθώς είναι Αμαλιαδίτης. Ο 30χρονος κεντρικός, ο οποίος ήταν στην Ξάνθη όπου σπούδαζε και έπαιζε βόλεϊ στον Ερμογένη, δήλωσε για την επιστροφή του στον Κόροιβο: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τον προπονητή, κ. Γκρουμούσα, τον οποίο είχα προπονητή όταν ήμουν στις Ακαδημίες του Κοροίβου.

Το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ ανεβασμένο, ελπίζουμε στην παραμονή και από κει και πέρα, ό,τι καλύτερο. Θέλω να βοηθήσω όσο γίνεται την ομάδα και μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι.

Ελπίζουμε ο κόσμος να μας στηρίξει όπως έκανε και πέρυσι στα πλέι-οφ και να είναι δίπλα μας. Η Αμαλιάδα αγαπά το βόλεϊ και το έχει δείξει κατά το παρελθόν».

Πηγή proini.news

Σχετικά άρθρα

  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.
  • Επιστροφή Νίκου Παλέντζα στον Άρη για άνοδο στη Volleyleague
    Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη, ο οποίος απέκτησε τον 28 χρονο (2μ02) διεθνή διαγώνιο, Νίκο Παλέντζα ,η προσθήκη του οποίου μετατρέπει τον Άρη μεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Volleyleague ανδρών.