Εκτυπώστε τη σελίδα
24-04-2013 19:00

Χωρίς οπαδούς της ΑΕΚ τo μπαράζ της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης Χωρίς οργανωμένους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων, δηλαδή κατά βάση της ΑΕΚ αλλά και της Παναχαϊκής, θα διεξαχθούν τα τρία παιχνίδια του τουρνουά της Ορεστιάδας που θα κρίνουν και την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ.

 

 

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και εκεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας ζήτησε την εφαρμογή του νόμου σχετικά με τις μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών, που απαγορεύονται. Άλλωστε, η συγκεκριμένη διεύθυνση έχει εμπειρία τι σημαίνει να μεταφέρονται "στρατοί" οπαδών από τον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ηρακλή το 2011, όταν είχαν γίνει σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση είχε να κάνει προφανώς με ενδεχόμενη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ, που θα δουν στην ομάδα βόλεϊ την μοναδική ελπίδα συμμετοχής των κιτρινόμαυρων σε κάποια από τα τρία μεγάλα αθλήματα, μετά τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Σούπερ Λίγκα αλλά και της μπασκετικής πριν δύο χρόνια. Ωστόσο, η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας αποφάσισε να μην επιτρέψει τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, ούτε την είσοδο σε φιλάθλους με διακριτικά της ομάδας της ΑΕΚ ή της Παναχαϊκής.

Πάντως, η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο κάποιοι ορεστιαδίτες οπαδοί των κιτρινόμαυρων να θελήσουν να πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα και για τον λόγο αυτό η διοίκηση θα φροντίσει να υπάρχει συγκεκριμένος χώρος όπου αν θελήσουν, θα καθίσουν μαζί για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν ήδη μεγάλη ζήτηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη υπάρχει ο διαγωνισμός του thrakisports για πέντε προσκλήσεις που εξασφαλίζουν είσοδο και στους τρεις αγώνες... 

Πηγή: thrakisports.gr

Σχετικά άρθρα