Εκτυπώστε τη σελίδα
17-09-2018 21:03

Ώρα... φιλικών για τις Παναχαϊκή, ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και ΑΟ Αιγιαλέων

Τέσσερις ομάδες που φέτος θα συμμετάσχουν στην Α2 Εθνική, μπαίνουν σε περίοδο φιλικών αγώνων από την εβδομάδα που διανύουμε. Ο λόγος για τις ΕΑΠ, Παναχαϊκή, ΑΟ Αιγιαλέων και Ολυμπιάδα.

Η ΕΑΠ θα διοργανώσει την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κόζη και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός-Ηρακλής. Το Σάββατο οι νικήτριες της πρώτης ημέρας θα παίξουν στον τελικό του τουρνουά και οι ηττημένες για τις θέσεις 3-4.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθούν σε φιλικό στο Αίγιο ο ΑΟ Αιγιαλέων και η Παναχαϊκή.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η Ολυμπιάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό στη σεζόν στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο, που φέτος επέστρεψε στην Α2 Εθνική. Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου οι «πορτοκαλί» θα παίξουν με την ΕΑΠ, ενώ η ρεβάνς με τον Κόροιβο στην Πάτρα θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Μάλιστα ΕΑΠ και Ολυμπιάδα θα παίξουν ένα ακόμη μεταξύ τους φιλικό, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Τέλος η Ολυμπιάδα και ο ΑΟ Αιγιαλέων θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που θα διοργανώσει η Καλαμάτα'80 20 και 21 Οκτωβρίου.