Εκτυπώστε τη σελίδα
14-09-2018 14:43

Η Ροδίων Άθλησις έκανε «ματ» με τον χειρουργό Μαυροβουνιώτη

Με μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση επιπέδου Volley League είπε την τελευταία της λέξη η Ροδίων Άθλησις πριν την έναρξη του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στο νότιο όμιλο της Α2 ανδρών όπου αναμένεται να να πέσουν... κορμιά με τον ΟΦΗ για την θέση που οδηγεί στην επαγγελματική κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση καθώς από χθες άναψε και το πράσινο φως για θέση που έμεινε κενή στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο Μαυροβουνιώτης που είναι χειρουργός ορθοπεδικός προσπαθεί να συνδυάσει τις δύο καριέρες του στην ιατρική και στο βόλεϊ και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα αφού άλλωστε και στους δύο τομείς που δραστηριοποιείται είναι περιζήτητος.

Ετσι μετά τη Νίκη Αιγινίου και το νοσοκομείο Κατερίνης μετακομίζει στη Ρόδο όπου θα ενισχύσει την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση και παράλληλα θα εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού.

Ο Μαυροβουνιώτης είχε αρχίσει πολύ νωρίς τις διαπραγματεύσεις με την Ρόδο αφού εκτός των άλλων έχι άριστη σχέση και με τον Γκολίτση, αλλά στην πορεία δέχτηκε και άλλες προτάσεις μεταξύ των οποίων και ο Ηρακλής Χαλκίδας που έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του όμως την τελευταία στιγμή τακτοποιήθηκε το θέμα με το νοσοκομείο της Ρόδου και το θέμα έκλεισε.

Η Ροδίων Αθλησις έχει μία επι πλέον λύση σε επίθεση και υποδοχή και πλέον αναμένεται να κοντράρει στα ίσια τον ΟΦΗ που από την αρχή έχει χαρακτηριστεί φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.