1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2018 18:55

Συναγερμός στην ΓΓΑ και στην ΕΟΠΕ με την περίπτωση του ΔΑΣ Δραπετσώνας

Η περίπτωση του ΔΑΣ Δραπετσώνας που φέρεται να μην έχει νόμιμη αθλητική αναγνώριση από το 2009 καθώς οι διοικήσεις του συλλόγου για μία δεκαετία δεν έχουν προβεί στις νόμιμες ενέργειες αναγνώρισης έχει σημάνει συναγερμό στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η οποία με επιστολή της ζητάει από όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων να αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά αναγνώρισης.

Παρά τις επιστολές που έστειλε η διοίκηση του ΔΑΣ Δραπετσώνας στην ΓΓΑ αλλά και στην ΕΟΠΕ, η αθλητική ηγεσία έστειλε επιστολή σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες για να ζητήσουν από τα σωματεία μέλη τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναγνώρισης.

Μεταξύ των ομοσπονδιών αυτών είναι και η ΕΟΠΕ η οποία απέστειλε προς όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της το ακόλουθο e-mail που ζητάει τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναγνώρισης. Οσα σωματεία έχουν εκκρεμότητες θα πρέπει να απευθυνθούν στην ΓΓΑ.

Η επιστολή ΕΟΠΕ σε όλα τα σωματεία

«Παρακαλούμε, μετά από αίτημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πρέπει να αποστείλουν άμεσα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τον ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 του Ν. 2725/1999 ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, τα Σωματεία πρέπει να απευθυνθούν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τις απαραίτητες διαδικασίες. Συνημμένα τα δικαιολογητικά της αθλητικής αναγνώρισης και σχετικές οδηγίες για την συμφωνία των Καταστατικών. Παραμένουμε στην διάθεσή σας», αναφέρει το μήνυμα της ΕΟΠΕ προς όλες τις Ενώσεις ενώ ανάλογο μήνυμα έχει σταλεί σε όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων.

Ο έμπειρος νομικός σύμβουλος

Τώρα, όσον αφορά τον ΔΑΣ Δραπετσώνας αναμένονται εξελίξεις εντός των ημερών καθώς υπάρχουν και νομικές ενέργειες εκ μέρους αθλητών. Είναι απορίας άξιο πάντως πως ο έμπειρος παραγοντικά πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κογκαλίδης για περίπου μία δεκαετία δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για τη νομιμοποίηση του συλλόγου τη στιγμή μάλιστα που ο νομικός του σύμβουλος που του συντάσει και τις επιστολές - ανακοινώσεις είναι από τους πιο έμπειρους περί του αθλητικού δικαίου...

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ