1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 06:01

Ο Οδυσσέας το... τετράποντο και ο ΠΓΣ τα προβλήματα

Την δεύτερη νίκη του στον Α΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών σημείωσε ο Οδυσσέας Αμαρουσίου και μάλιστα επί του Πανελληνίου με 3-1 σετ. Η ομάδα του Στέφανου Ρούμελη έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στο εφετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Πανελλήνιο που ταλανίζεται από εσωτερικά προβλήματα
κυρίως οικονομικά, ενώ αποχώρησε από την ομάδα ο Λουκάς (παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα). Αλλά και ο Οδυσσέας είχε σημαντική απώλεια. Ο Χριστοδούλου (κεντρικός) κατά την διάρκεια της προθέρμανσης έπαθε λουμπάγκο στη πλάτη και δεν αγωνίστηκε
 
«Κάναμε καλή εμφάνιαη και ειδικά μετά την απώλεια του 2ου σετ πιέσαμε περισσότερο και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση», δήλωσε ο Ρούμελης. Ο Οδυσσέας ουσιαστικά πήρε... τετράποντο καθώς ισοβαθμεί πλέον με τον Πανελλήνιο αλλά έχει καλύτερο πλασάρισμα επειδή νίκησε το μεταξύ τους παιχνίδι.
 
Διαιτητές: Μουλά Ε. – Οικονόμου Β.
 
Τα σετ: 3-1 (25-19, 22-25, 25-23, 25-19)
 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ρούμελης): Βρονάς, Δανιάς, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πεπόνης, Τσούμας / Κοτζαμπάσης (λ.), Βανδαράκης, Βυθούλκας, Κουμανταρέας, Τσώτσος.
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Λακασάς): Σούρδι, Μπάσης, Διονυσόπουλος, Τοκάνης, Χριστοφίδης, Σαμπανάι / Κυριακουλάκος (λ), Παπαβασιλείου, Δημόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ