Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2018 13:16

Ο Ναπολέων Οικονόμου στην Ροδίων Άθλησις, ρέστα για Αργύρη Μαυροβουνιώτη

Το παζλ των ακραίων στο ρόστερ της Ροδίων Άθλησις συμπληρώθηκε με το τρίτο κομμάτι του. Πρόκειται για τον 24χρονο ακραίο Ναπολέων Οικονόμου ο οποίος από τη Σάμο μετακομίζει στη Ρόδο.

Η ομάδα της Ρόδου ουσιαστικά ολοκλήρωσε το ρόστερ της και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του Αργύρη Μαυροβουνιώτη για να κλείσει τις μεταγραφές και να αρχίσει την προετοιμασία έχποντας μεγάλο αντίπαλο για την άνοδο τον ΟΦΗ. Μάλιστα για την περίπτωση του Μαυροβουνιώτη ενδιαφέρεται και η Κομοτηνή που θα αγωνίζεται στην Volley League αλλά καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι συνθήκες που θα εξασφαλιστούν στον αθλητή που παράλληλα είναι και γιατρός και αναζητά θέση σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις

Φτάνοντας στο τέλος  της κανονικής διάρκειας και διατηρώντας το δικαίωμα  μιας ακόμη  μεταγραφής μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη ένας αθλητής προστίθεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Πρόκειται για τον Οικονόμου Ναπολέων, ο οποίος κατά την αθλητική περίοδο 2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, στη θέση του ακραίου.

Ο 24χρονος αθλητής, με ύψος 1.92 μ, με εμπειρία τόσο στην Α2 όσο και στην Α1 Εθνική κατηγορία ,ξεκίνησε το 2007 από τη Φ.Ε Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος των ομάδων Α.Ο Πρέβεζας, Α.Γ.Σ Ιωαννίνων, Α.Ε.Κ, Ορεστιάδας, Ολυμπίας Φρενάρου ενώ την τελευταία αγωνιστική χρονιά ,2017-18 αγωνίστηκε με την ομάδα της Σάμου.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Σχετικά άρθρα