1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2018 21:43

Ο Θανάσης Τερζής στο τιμόνι της Νίκης Αιγινίου και οι πρώτες πέντε μεταγραφές

Ο ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου έκανε την ανασυγκρότηση του μετά τον υποβιβασμό από την Volley League και η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Δημήτρη Αυλίδη έχει οργανώσει την ομάδα για τη νέα σεζόν στην Α2 ανδρών. Ο Θανάσης Τερζής είναι ο νέος προπονητής για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

 

Στον Αιγινιώτη προπονητή εμπιστεύθηκε η νέα διοίκηση του συλλόγου την τεχνική καθοδήγηση για την ανδρική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα ομίλων της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τους αθλητές που έρχονται στην ανδρική ομάδα την νέα αγωνιστική χρονιά.

Αποκτήθηκαν ο Στόγιος Τερζής από τον ΑΠΣ Αίας που αγωνίζεται ακραίος, ο Συμεών Τερτιρόγλου του ΠΟ Μουδανιών που αγωνίζεται κεντρικός, ο Δημήτρης Τσαλούκης που ήταν επίσης στον ΠΟ Μουδανιών και αγωνίζεται πασαδόρος, ο Δανιήλ Τσαχλάρης και ο Βασίλης Χατζηαράπης από τον Α.Σ.Άρης που αγωνίζεται κεντρικός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ