Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2012 02:55

Η Παλλήνη το τρίποντο και η ΓΕΗ τα παράπονα για Αγγελίδη, Κοκοτσάκη

Την 5η νίκη στο πρωτάθλημα του Α΄ομίλου Α2 ανδρών σημείωσε η Παλλήνη και μάλιστα στο Ηράκλειο επί της ΓΕ Ηρακλείου σε αγώνα που για άλλη μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Κοκοτσάκης (Β΄διαιτητής) αλλά και ο Αγγελίδης (Α΄διαιτητής). Η Παλλήνη πήρε τη νίκη με 3-1 σετ αλλά οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Μάλιστα στο 1ο σετ χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο Βενιανάκης (αρχηγός της ΓΕΗ) και κόκκινη ο Μουτάφης (Β΄πασαδόρος). Στο 25-25 του 2ου σετ χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο πασαδόρος της ΓΕΗ!
Στη διοίκηση της ΓΕΗ υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον τρόπο αντιμετωπίζεται η ομάδα και μάλιστα από συγκεκριμένους διαιτητές της Κρήτης. Θεωρούν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ώστε να υποβιβαστεί η ομάδα της ΓΕΗ και να σωθεί ο ΟΦΗ που είναι το «προστατευόμενο» σωματείο του ισχυρού άνδρα της ΕΟΠΕ Κωστή Ψαρουδάκη. Οι «πορτοκαλί» επιπλέον δεν είχαν στηρίξει την διοίκηση Μαυρομάτη - Ψαρουδάκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και πλέον έχουν στοχοποιηθεί.
 
Η Παλλήνη εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον εκνευρισμό των γηπεδούχων με τη διαιτησία των Αγγελίδη, Κοκοτσάκη και με τους Μπιλλήρη, Κόντο και Δημητρίου σε καλή μέρα πήρε την πολύτιμη νίκη. «Δεν σχολιάζω τη διαιτησία. Ξέραμε πως θα είχαμε μεγάλη αντίσταση και είχαμε προετοιμαστεί. Πήραμε δίκαια το τρίποντο σε δύσκολη έδρα», είπε στο volleynews.gr ο προπονητής της Παλλήνης Γιώργος Φλώρος.
 
Διαιτητές: Αγγελίδης – Κοκοτσάκης
 
Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-27, 25-19, 18-25)

ΓΕΗ (Σταυρόπουλος): Δρουγκάκης, Βενιανάκης, Χατζηδάκης, Τέφτσης Κ., Θεοδώρου Ν., Δριμησκιανάκης / Τεφτσής Μ. (λ),Τζανιδάκης, Λάις, Μουτάφης.

ΠΑΛΛΗΝΗ (Φλώρος): Κόντος Θ., Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Δημητρίου, Νιώπας, Παπαστέλιος / Κοτζαμπάσης (λ), Κόντος Ι., Χριστοφοράκης.
 
 
 
* Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση ΓΕΗ - Πανελλήνιος

Σχετικά άρθρα

13 σχόλια

  • Comment Link Ανδρεας Γιαννόπουλος Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 15:47 posted by Ανδρεας Γιαννόπουλος

    Καλησπερα σε όλη την παρεα του volleynews. Ειμαι ο προεδρος της ΓΕΗ. Θα ηθελα να παρακαλεσω το αξιοτιμο αναγνωστικό κοινό του εγκυρου site να μη μας χρησιμοποιεί για τις αναφορες του. Αν υπαρχει η δεν υπαρχει σχεδιο εξοντωσης μας τότε ειναι θεμα της διοικησης του σωματειου να τοαντιμετωπισει. Απο κει και πέρα , θα ηθελα να διορθωσω κατι , καθως δεν πηρε κιτρινη ο πασσαδορος μας στο δευτερο σετ, του σφυριχτηκε διπλή πάσα μαλλον υπερβολική. Θα ηθελα να σεβαστειτε όλοι την προσπαθεια που κανει το σωματειο μας σε όλα τα επιπεδα 1ον) να φερει τα νεα παιδια κοντα σε ενα αθλημα που κατα τα αλλα φθινει(200 παιδια σε 10 διαφορετικές ακαδημιες αριθμούμε χωρις να τρεχουμςε για την προβολή μας, μεσα απο την αξιοζηλευτη δουλεια των προπονητων μας) 2ον) να αξιοποιησει τις αθλητικές εγκαταστασεις της περιοχης του Ηρακλειου υπομενοντας το δυσβασταχτο κόστος που αυτό συνεπαγεται(ζουμε και υπαρχουμε στο δημο Ηρακλειου Κρητης, στο μονο δημο στην Ελλαδα που πληρωνουμε για τα γηπεδα αν δεν κανω λάθος) δινοντας ετσι δουλειά σε πολλους συμπολιτες μας. 3ον Δημιουργησαμε μια ομαδα με αθλητες από τις υποδομές μας και μερικούς α\λους απο τη περιοχη της πόλης μας , σε καθαρα ερασιτεχνική βάση με τα ιδεωδη του αθλητισμού όπως μας τα εμαθαν οι δασκαλοι μας των παιδικών μας χρονων. Παρακαλούμε όλους , ΕΟΠΕ, διαιτητες φιλαθλους , τοπικούς φορείς και οποιον αλλον να μας αφησουν να συνεχισουμε το δυσκολο εργο που εχουμε χαραξει. Ζητούμε μονο την αντικειμενικη αντιμετωπιση όλων . Οσον ανα φορα τη χθεσινη διαιτησια, από τη μια μας βοηθησε στη δυσκολη στιγμη της απωλειας των δελτιων των αθλητων λογω κλοπης της προσωπικής τσαντας του προπονητη μας μαζι με τον υπολογιστη του και αλλα προσωπικά εγγραφα, βοηθησε όμως θεωρώ , και τους αντιπαλους μας στους δεκα πρωτους ποντους του πρωτου σετ δινοβντας σφυριγματα που προσωπικά θεωρώ αναποδα( υπερβαση κεντρικου σε λαθος πρωτη μπάλλα χωρις διακδηκηση απο αντιπαλο, το αουτ που δωθηκε μεσα ενω ηταν ο παιχτης μας πανω στη γραμμηη, σεβις που δωθηκε αουτ ενω ηταν μεσα στη γωνια του 5. Δεν χρειαζεται η ομαδα της Παλληνης ουδεμα βοηθεα για να κερδιζει τα παιχνιδια , εχει καλούς και εμπειρους παικτες και τα καταφερνει και μόνη της. Όπως εμεις)διοικηση, προπονητες και παίκτες) μετα από καθε παιχνιδι κανουμε την αυτοκριτική μας ας την κανουν και οι λοιποί παραγοντες του παιχνιδιού. Ευχαριστω.

    Υγ προς κον Μααρκακη θεατη του απιχνιδιού: Καταρχην καλως ηρθατε στους αγωνες μας θα θελαμε να ερχεστε και στους υπολοιους. Επειδη δεν πρεπει να εχετε υπαρξει εθλητης σας εξηγω πως ο καθε παικτης δικαιούται να αντιδρα στη περιπτωση που θεωρει ότι αδικειται. Υπαρχουν βεβαια κοσμιες διαμαρτυρίες ή και ακομψες (βρισιμο, κλωτσημα μπουκαλιων). Ως διοικηση αποσυραμε μονοι μας απο τον αγωνα τον αθλητη που κλωτσησε το μπουκαλι, και δεχτηκαμε την τιμωρια με κοκκινη καρτα του παικτη μας( ο ιδιος τον καθησα στην καρεκλα του αποβληθέντ). Ελπιζω κι εσεις ως θεατης να ζητησετε την αυτιβουλη απομακρυνση των παραγοντων που με τον ενα η αλλο τροπο βλαπτουν το αθλημα και τον χωρο του αθλητισμού γενικότερα.
    ΥΓ Ζουμε σε δημοκρατική κοινωνία και σεβομαστε την υπαρξη απόψεων διαφορετικών απο τη δική μας,.

  • Comment Link Γιώργης Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 14:56 posted by Γιώργης

    Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί,δεν ήμουν όπως θα έπρεπε να είμαι.Σίγουρα όμως δεν φταίμε μόνο εμείς!Όσοι ήταν στο γήπεδο μπορούν να κρίνουν τις επίμαχες φάσεις...Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση,όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του κι όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται λένε στσ' Ασσυρώτους!

  • Comment Link Αρκαλος Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 14:51 posted by Αρκαλος

    Η διατησια ηταν απαραδεκτη,διαμορφωσε το αποτελεσμα (ειδικα στο πρωτο set,δεν ξερουμε πως θα ηταν η συνεχεια αν κερδιζε η ΓΕΗ το πρωτο set)!H ΓΕΗ δεν ηταν σε ιδιαιτερα καλη μερα,το προσπαθησε ομως (με 2 λαθος σφυριγματα και 2 καρτες εχασε το set 22-25 ενω θα μπορουσε να το ειχε παρει με 25-21).Παλεψε οσο γινοταν τα υπολοιπα set του αγωνα,ειχε παικτες-κλειδια που ηταν μετριοι.Παντως υπαρχει το video του αγωνα για τους δηθεν "ειδικους" να δουνε τις επιμαχες φασεις κι υστερα να κατηγορουν ή να υπερασπιζονται ατομα και καταστασεις!!!

  • Comment Link Κρητικός Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 14:42 posted by Κρητικός

    Προς τον κ.Μαρκάκη:Είτε έχεις πρόβλημα με τα μάτοα σου είτε κοιμόσουν στις εξέδρες!!!Επειδή ήμουν κι εγώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι το έξω που έδωσε μέσα ήταν κατόπιν λάθος υπόδειξης του Κοκοτσάκη!Έπειτα γιατί δεν λες για την ανύπαρκτη υπέρβαση που σφύριξε ο Αγγελίδης σε block μη δικεδικήσιμης μπάλας πάνω στο φιλέ;Η κίτρινη και η κόκκινη που δώθησαν (κακώς αντέδρασαν έτσι οι αθλητές) δεν διαμόρφωσαν το πρώτο σετ;
    Προς κ.Παπαδοκωστάκη : αν δεν είσαι στο γήπεδο μην μιλάς!Όλοι είδαν τι έγινε,η ομάδα της Παλλήνης είχε πιο έμπειρους παίκτες,αλλά δεν χρειαζόταν την διατησία!!!Γιατί το 90% των ομάδων έχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο διαιτητή;"Κύριε" κακομοίρη Μενέλαε ο πασαδΟρος (με όμικρον γράφεται ανορθόγραφε) δεν είναι και στα καλύτερα του,όλη η ομάδα ήταν μέτρια..Αλλά δεν μπορείς να της στερείς το δικαίωμα να προσπαθήσει έστω...

  • Comment Link menelaos Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 12:36 posted by menelaos

    ναι η διαιτησια φταιει για την ΓΕΗ και η στηριξη στον μελισσουργο...αααχ,αμοιρη γεη,ενας πασαδωρος δεν φερνει την ανοιξη....