Εκτυπώστε τη σελίδα
20-07-2018 11:36

Aπάντηση σε ΔΑΣ Δραπετσώνα και Κογκαλίδη: Αυτοί είναι οι «ανώνυμοι» του volleynews.gr

Μετά την επιστολή του ΔΑΣ Δραπετσώνας που υπογράφει ο πρόεδρος του Μ.Γλαμπεδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κογκαλίδης το volleynews.gr είναι υποχρεωμένο να δημοσιοποιήσει την θέση του και να απαντήσει:

Το volleynews δεν έχει προσβάλλει ποτέ κανέναν σύλλογο. Το αντίθετο μάλιστα. Προβάλλει το έργο τους νυχθημερόν χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα και αυτό το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το βόλεϊ στην Ελλάδα.

Ειδικά δε ο ΔΑΣ Δραπετσώνας και ο Γενικός Γραμματέας του Γιώργος Κογκαλίδης θα έπρεπε να το γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους διότι από την πρώτη στιγμή που το volleynews βγήκε στον αέρα τον Οκτώβρη του 2010, όχι μόνο πρόβαλλε δικαίως το έργο του συγκεκριμένου συλλόγου αλλά επί σειρά ετών τα άρθρα του volleynews, ειδήσεις και φωτογραφίες του αναπαράγονταν αυθαίρετα από το επίσημο σάιτ του ΔΑΣ Δραπετσώνας χωρίς την άδεια παραχώρησης.

Τα άρθρα του volleynews δεν είναι "ανώνυμα" όπως υποστηρίζει ο Γενικός Γραμματέας του ΔΑΣ Δραπετσώνας Γιώργος Κογκαλίδης.

To volleynews έχει υπογραφή συγκεκριμένων δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται 30 χρόνια στο βόλεϊ αλλά διατηρούν διακριτικό προφίλ χωρίς υπερβολική έκθεση των υπογραφών τους δίνοντας προτεραιότητα στους αθλητές, στις αθλήτριες και σε όλους τους πρωταγωνιστές.

Κανείς συντάκτης του volleynews δεν είναι ανώνυμος. Είναι αυτοί που σύρθηκαν στα δικαστήρια όταν οι διοικήσεις της ΕΟΠΕ στις οποίες μετείχε ο κύριος Γιώργος Κογκαλίδης και οι "επαναστάτες" που διέλυσαν το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ τους έριχναν αναίτιες μηνύσεις με προφανή στόχο την φίμωση του σάιτ.

Είναι οι συντάκτες που κατακεραύνωσαν την διοίκηση της ΕΟΠΕ του Αχιλλέα Μαυρομάτη για χρεωστούμενα της ΕΟΠΕ στην ΕΣΠΕΔΑ (στην οποία πρόεδρος ήταν ο Γιώργος Κογκαλίδης) αλλά και για τον κίνδυνο να βγει στο «σφυρί» το σπίτι του κύριου Κογκαλίδη λόγω χρεών της ΕΣΠΕΔΑ στο ΙΚΑ.

Αυτοί είναι οι «ανώνυμοι» συντάκτες που αναφέρει ο ΔΑΣ Δραπετσώνας.

Αυτά είναι γνωστά σε όλους. Ο κύριος Κογκαλίδης τα ξεχνάει βέβαια. Κρίμα. Σοφό και το ρητό: «ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος».

Του θυμίζουμε επίσης πως είναι οι ίδιοι συντάκτες από τους οποίους έχει ζητήσει κατά καιρούς συνεργασία στα διάφορα εγχειρήματα που έχει κάνει στο βόλεϊ ως ΔΑΣ, ΕΣΠΕΔΑ, μπιτς βόλεϊ, γκρας βόλεϊ, ακαδημίες κλπ. Είναι αυτοί που πάντα ανταποκρίθηκαν θετικά σε κάθε πρόταση του για το καλό του αθλήματος χωρίς πάλι το παραμικρό αντάλλαγμα.

Το volleynews εξέφρασε μία δημοσιογραφική απορία για την αίτηση που έστειλε ο ΔΑΣ Δραπετσώνας στην ΕΣΑΠ και ανέφερε την καταγγελία που έκανε ο αθλητής του ΔΑΣ Δραπετσώνας στην ΓΓΑ για τη νομιμότητα της διοίκησης του συλλόγου. Μέχρι εκεί. Δεν αναφέρθηκε ούτε στις εκλογές, ούτε στα εσωτερικά του συλλόγου, ούτε σε αυτούς που «κυνηγούν» τον κύριο Κογκαλίδη στο ξύπνιο του και στον ύπνο του.

Για πρώτη και τελευταία φορά απαντάμε. Επειδή όμως η εποχή του τσαμπουκά της φοβέρας, των μηνύσεων και των απειλών και έχει παρέλθει και όταν υπήρχε δε μας λύγισε, ας γνωρίζει ο κύριος Κογκαλίδης και οι όμοιοι του πως η σιωπή δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. H υπονονή πάντως έχει και τα όρια της.

V.N.

 

 

Σχετικά άρθρα