1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2018 16:56

Καταγγελία της ΓΕ Ηρακλείου επειδή δεν της δόθηκε θέση στην Α2 ανδρών

Η διοίκηση της ΓΕ Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελία κατηγορώντας την ΕΟΠΕ ότι δεν την τοποθέτησε ως πρώτη επιλαχούσα στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

 

Εν όψει της δήλωσης συμμετοχής της ανδρικής και γυναικείας μας ομάδων πετοσφαίρισης στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας - Εθνικό περιφερειακό πρωτάθλημα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ενημερώνουμε σχετικά:

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ, κατά τη δικαιοδοσία του, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. α & β του γεν. Κανονισμου πρωταθλημάτων, επέλεξε να μην αναπληρωσει τις δυο ομαδες (ΑΟΝΑ Αργυρούπολη και ΑΟ Παλλήνη) που δεν δηλωσαν συμμετοχή στον Νότιο όμιλο της Α2 ανδρών.

Συνεπώς η ομάδα μας, αν και πρωτη επιλαχούσα των αγώνων διαβαθμισης των πρωταθλητων νότου δεν εκλήθει για αναπλήρωση-αντικατασταση, για δευτερη συνεχή χρονιά. .

Το ιδιο ΔΣ βεβαια, χρησιμοποιωντας το ιδιο ακριβως αρθρο και παραγράφους του γεν κανονισμου, επέλεξε να αντικαταστησει:

Ι. τον Αρχελαο Κατερινης με την ΑΕ Πανοράματος (πρωτη επιλαχούσα ομαδα στα μπαραζ πρωταθλητών βορρά) στον Βόρειο όμιλο της Α2 Ανδρων,

ΙΙ. τον ΟΠΕΡ με τον ΑΕ Νηρέα (πρωτη επιλαχούσα ομαδα στα μπαραζ πρωταθλητριων νοτου) στον Νοτιο όμιλο της Α2 Γυναικών και

ΙΙΙ. τον ΑΣ Ποσειδώνα με τον ΑΕ Δράμας (πρωτη επιλαχούσα ομαδα στα μπαραζ πρωταθλητριων βορρα) στον Βορειο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Από τα παραπάνω, προκυπτει ότι η παρουσία δεύτερης ομάδας απο το Ηράκλειο στην Α2 Ανδρων δεν ειναι αρεστή και επιθυμητη στο ΔΣ της ΕΟΠΕ. Παρόλα αυτα η ομαδα θα συνεχισει και την επόμενη χρονια να διεκδικει αυτο που επιθυμει μέσα στους αγωνιστικούς χωρους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ