1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2018 13:48

Ο ΑΣ Κέρκης ανακοίνωσε προπονητή Λαδιανό και τιμ μάνατζερ Πανούσο

Με προπονητή τον Γιάννη Λαδιανό και τιμ μάνατζερ τον διεθνή παλαίμαχο και ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Πανούσο θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, ο ΑΣ Κέρκης Σάμου.

Η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αξιολογώντας τις προτάσεις που είχε στην διάθεσή του, αποφάσισε πως προπονητής της ομάδας για την φετινή σεζόν 2018-2019 θα είναι ο Κος Γιάννης Λαδιανός ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Άγιο Σώστη στον Μίλωνα στην Πετρούπολη στους Αγίους Αναργύρους και πέρυσι στον Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας

.Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή δύναμη και επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει. Ο ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Πανούσο.Ο κ. Πανούσος αναλαμβάνει φέτος την θέση του team manager της ανδρικής ομάδας που και φέτος."

Σχετικά άρθρα

  • Συνεχίζει ο Πανούσος στον ΑΣ Κέρκης
    Τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Θανάση Πανούσο, ο οποίος οδήγησε το σύλλογο της Σάμου, στην Α2 ανδρών μέσω μπαραζ ανόδου, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΣ Κέρκης .



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ