1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2018 09:44

Και επίσημα στο Ροδίων Άθλησις ο Γεράκης

Την επίσημη απόκτηση του 21 χρονου (1μ90) ταλαντούχου κεντρικού Μιχάλη Γεράκη ανακοίνωσε το Ροδίων Άθλησις. Ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν ως δανεικός τα προηγούμενα δύο χρόνια  στο ρόστερ της νησιώτικής ομάδας, και η παρουσία του αναμένεται να τη βοηθήσει σημαντικά  στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Μιχάλης Γεράκης θα αγωνίζεται και τη νέα χρόνια με τα χρώματα του Ροδίων Άθλησις. Ο νεαρός «κεντρικός» μετά από 2 χρόνια δανεισμού, φέτος θα αποτελεί  και επίσημα αθλητή της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια, με υγεία κι επιτυχία!».

Σχετικά άρθρα

  • Α2 ανδρών: Μεγάλο διπλό του ΟΦΗ πριν το ντέρμπι με την Ροδίων Άθλησις, σημαντικές νίκες για ΑΣ Κέρκης, Δραπετσώνα
    Ο ΟΦΗ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ισχυρού Πανιωνίου με 0-3 σετ για την 3η αγωνιστική του Α1 υποομίλου ανδρών στο Π. Φάληρο, και με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ του επόμενου γύρου των πλέι οφ που θα γίνει στα μέσα του Απρίλη.
  • Α2 Ανδρών: Μονομαχία Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις στο Π. Φάληρο
    Το ντέρμπι Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις, (15.30) το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό « Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ του Α1 υποομίλου της Α2 ανδρών.
  • Ξαφνική παραίτηση Γκολίτση από τη Ροδίων Άθλησις
    Τίτλοι τέλους ξαφνικά για τον Σπύρο Γκολίτση στη Ροδίων Αθλησις. Ο Φλωρινιώτης τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους από τον πάγκο της Ροδιακής ομάδας, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της ενώ επισημαίνει ότι πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους της ομάδας.
  • Κάλεσμα στον κόσμο απο το Ροδίων Άθλησις
    Με το σύνθημα «ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και στόχος μας είναι μόνο η κορυφή» η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις, κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού το Σάββατο (11/11),και να στηρίξουν τον Σπύρο Γκολίτση και τους παίκτες του , στην προσπάθεια τους να ζευγαρώσουν τις νίκες κόντρα στον Πανερυθραϊκό, για τον Α1 όμιλο της Α2 ανδρών.
  • Αυτή είναι η Ροδίων Άθλησις της περιόδου 2018-19
    Η Ροδίων Άθλησις χτύπησε την πόρτα της Volley League μέσω της αίτησης της wild card αλλά μετά τη μείωση των ομάδων στην επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να δώσει μάχη για την άνοδο μέσω του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ