Εκτυπώστε τη σελίδα
22-06-2018 09:47

Απόλλων Αθηνών: Αποχώρησαν έξι παίκτες

Μεγάλες αλλαγές θα έχει το ρόστερ του Απόλλωνα Αθηνών στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας ανακοίνωσε την αποχώρηση έξι παικτών και στην οποία αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Ευχαριστεί τους αθλητές της ανδρικής ομάδας βόλεϊ:Αλεξανδρο Σαμπάνη, Παναγιώτη Δανιά, Βασιλη Κατσάκουλα, Μανο Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνο Καρρά και Μιχαλη Ποντικιδη, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα τους προσπάθεια!

Οι πόρτες του Συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτές για αθλητές τέτοιας ποιότητος οι οποίοι με το αγωνιστικό τους σθένος ύψωσαν τη σημαία του Συλλόγου στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας που αγωνίζεται και καταξίωσαν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ!»

Σχετικά άρθρα

  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.
  • Επιστροφή Νίκου Παλέντζα στον Άρη για άνοδο στη Volleyleague
    Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη, ο οποίος απέκτησε τον 28 χρονο (2μ02) διεθνή διαγώνιο, Νίκο Παλέντζα ,η προσθήκη του οποίου μετατρέπει τον Άρη μεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Volleyleague ανδρών.