1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2018 14:18

Παλλήνη, Αργυρούπολη, Ποσειδών στο τοπικό, Αρχέλαος προς συγχώνευση

Εληξε η διορία που είχε θέσει η ΕΟΠΕ στους συλλόγους για να κάνουν δήλωση υποβάθμισης της κατηγορίας από αυτή που δικαιούνταν για την περίοδο 2018-19. Η Παλλήνη, η Αργυρούπολη και ο Ποσειδώνας Βέροιας δεν θα αγωνιστούν στην Α2 ανδρών όπως είχαν δικαίωμα αλλά στα πρωταθλήματα των τοπικών Ενώσων, δηλαδή, ΕΣΠΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΕΜΑΚ αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες της Αττικής αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ενώ ο Ποσειδώνας επικαλέστηκε άλλους λόγους παρότι κατάφερε να ανέβει μέσω των μπαράζ που έγιναν πρόσφατα στην Πρέβεζα κόβοντας μία θέση από άλλη ομάδα. Στο μεταξύ ο Αρχέλαος συζητάει το ενδεχόμενο συγχώνευσης πιθανότατα με τον Πιερικό.

Στην ΕΟΠΕ γίνεται επί θεωρητικής βάσης και πολύ κουβέντα για το ποιος θα καλύψει την κενή θέση που τυχόν υπάρξει από απόχώρηση ομάδας στην Volley League. Εάν δηλαδή ο Εθνικός Πειραιώς αποσυρθεί από την Λιγκα ποιος θα καλύψει το κενό του;

Επιλαχούσα ομάδα είναι ο Απόλλων Σμύρνης που αγωνίστηκε στον τελικό του μπαράζ του Νότου (από όπου προέρχεται ο Εθνικός) και στη συνέχεια η Παλλήνη (που αποσύρθηκε) και η Ρόδος ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και ενεργοποίηση της wild card που ισχύει στην προκήρυξη αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Πάντως η ανηφόρα για πολλές ακόμα ομάδες είναι μεγάλη. Μέχρι το τέλος του μήνα πιθανότατα να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις για αποχώρηση καθώς υπάρχουν οι ημεροημηνίες για την δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ