Εκτυπώστε τη σελίδα
31-05-2018 13:20

Επέστρεψε στον πάγκο της Ελπίδας ο Γεωργιάδης

Στον πάγκο της Ελπίδας Αμπελοκήπων που αγωνίζεται στην Α2 ανδρών, επέστρεψε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νέος τεχνικός της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας αναλαμβάνει για τρίτη φορά την συγκεκριμένη ομάδα και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Πέντε χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στον πάγκο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ο Γιώργος Γεωργιάδης επιστρέφει στο «Ι. Λεμονίδης» για να αναλάβει ξανά τις τύχες της ανδρικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Καραβιδόπουλο. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στον Σύλλογο, με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, πρώην διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ ανέλαβε τα ανδρικά της τμήματα to 1997. Η δουλειά του απέδωσε καρπούς και το 2001 η Ελπίδα κατάκτησε το Κύπελλο Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, ενώ το 2002 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α’ Κατηγορία Ανδρών και κέρδισε την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Το 2003 ο Γιώργος αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κυλίτση, αλλά επανήλθε στον σύλλογο στα μέσα της σεζόν 2012-13, αυτή τη φορά στα τμήματα γυναικών. Η επιστροφή του ήταν θριαμβευτική, αφού την ίδια σεζόν οδήγησε την γυναικεία ομάδα στον τίτλο της Α’ ΕΠΕΣΘ και την άνοδο στην Α2 Γυναικών, ενώ ανέδειξε και την ομάδα Κορασίδων Πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους στο τέλος της ίδιας σεζόν.Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος τεχνικός της ομάδας τόνισε: "Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στην οικογένεια της Ελπίδας, την οποία αισθάνομαι και δική μου οικογένεια. Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μία καλή χρόνια και η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.»

Σχετικά άρθρα

  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.
  • Επιστροφή Νίκου Παλέντζα στον Άρη για άνοδο στη Volleyleague
    Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη, ο οποίος απέκτησε τον 28 χρονο (2μ02) διεθνή διαγώνιο, Νίκο Παλέντζα ,η προσθήκη του οποίου μετατρέπει τον Άρη μεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Volleyleague ανδρών.